19 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü ne zaman

Kira gelir vergisi beyannamesi için son gün 25 Mart!

Beyana dayalı vergi olan kira gelir vergisi için öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. 2016 Kira gelir vergisi beyannamesi için son gün 25 Mart olarak belirleniyor...

Kira gelir vergisi beyannamesi için son 1 gün!

Kira gelir vergisi beyannamesi her sene yeniden belirlenen istisna bedelinden yüksek gelir elde edenler tarafından veriliyor.Kira gelir vergisi beyanname süresi 1 Mart'ta başlamıştı.Kira gelir vergisi beyannamesi için son 1 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi vermek için son gün ne zaman?

Kira vergi mükellefleri vergi beyannamelerini vergi dairelerine giderek verebildikleri gibi, internet üzerinden online bir şekilde de beyanname verebiliyor.Peki kira beyannamesi vermek için son gün ne zaman?

Kira beyannameleri için son gün 31 Mart!

Taşınmaz malını 2014 yılı içerisinde kiraya veren kimselerin, beyanname vererek kira gelir vergisi ödemeleri gerekiyor. Beyanname verme süresi 25 Mart'ta son bulacakken,dün yapılan açıklama ile kira beyannameleri için son gün 31 Mart oldu..

Kira beyanname verme süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı!

Bir sene boyunca elde edilen kira gelirinin istisna bedelinin üstünde olması halinde beyanname verilip,vergi ödemesi yapılması gerekiyor. 2015 yılı için beyanname verme süresi son günü 25 Mart olarak belirlenmişti.Kira beyanname verme süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı..

Kira beyannamesi için son 2 gün!

2014 takvim yılı içinde elde edilen gelirlerin 2015 yılının Mart ayının 1 ila 25'i arasında beyan edilmesi gerekiyor.Buna göre kira beyannamesi için son 2 gün bulunuyor..

Kira vergisi beyannamesi için son 7 gün!

Kira gelir vergisi mükelleflerinin, 1 Ocak 2014 - 31 Aralık 2014 dönemine ait beyana tabi kira gelirleri için 25 Mart 2015 tarihine kadar beyannamelerini vermeleri gerekiyor.Buna göre kira vergisi beyannamesi için son 7 gün..

Kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; taşınmaz mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler için beyanname verilmesi gerekiyor.1 Mart itibari ile başlayan kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü 25 Mart!

Gayrimenkul sermaye iradı olarakta adlandırılan kira gelir vergisi için beyannameler 1 Mart tarihinde ödenmeye başlanmıştı.Kira gelir vergisi beyannamesi son günü 25 Mart..

Kira beyannamesi için son gün 25 Mart!

Kira geliri elde eden kişilerin beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor.İki eşit taksit şeklinde ödenebilen verginin belirlenen zamana kadar beyanının yapılması şartı bulunuyor.Kira beyannamesi için son gün 25 Mart..

Kira beyanı için son 9 gün!

Kira gelir vergisi beyan vermeye dayalı bir vergi çeşidi olarak karşımıza çıkıyor.Vergi için beyannameler istisna tutarının aşılması durumunda belli bir süre içerisinde veriliyor.Buna göre kira beyanı için son 9 gün..

Kira gelir vergisi beyan süresi!

Beyana dayalı vergi olan kira gelir vergisi için istisna bedeli belirleniyor ve istisnadan yüksek geliri olanların beyanı belli bir süre içerisinde vermesi gerekiyor.İşte kira gelir vergisi beyan süresi..

Kira gelir vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Konut ve işyerlerini kiraya veren mal sahipleri, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergi mükellefi oluyor ve beyanname vermesi gerekiyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir? Kira gelir vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Kira gelir vergisi beyannamesi 2015 son günü!

Kira gelir vergisi beyannameleri vergi dairesinde yada elektronik ortamda e-beyanname sistemi ile verilebiliyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi 2015 son günü ne zaman?İşte kira gelir vergisi beyannamesi 2015 son günü..

Kira gelir vergisi beyannamesi için son 15 gün!

Kira Geliri Elde Edenler İçin Yıllık Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberinde kira gelir vergisi elde eden mükelleflerin beyanname zamanı açıklanıyor.Buna göre kira gelir vergisi beyannamesi için son 15 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi beyannamesi en son ne zaman verilir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince,gayrimenkullerin kiraya verilmesinden elde edilen gelirle için belirlenen zamanda beyanname verilmesi gerekiyor.Peki kira gelir vergisi beyannamesi en son ne zaman verilir?