26 / 04 / 2024

Idris güllüce kimdir

Pendik'te 126 konutun tapusu sahiplerine verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefeti eleştirerek, "Havaalanı, hızlı tren, metro, boğaz köprüsü yapıyoruz, muhalefet hepsine karşı çıkıyor" dedi.

Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi bitiren , 2013 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan İdris Güllüce kimdir?

Bakan Güllüce: Yapı malzemeleri mobil sistem ile denetlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşa ve yapı kontrol alanındaki yıllara dayanan tecrübesini yapı malzemelerinin imalatı ve yapıda kullanım koşulları ile ilgili süreçlere de aktararak, yapı malzemeleri alanındaki denetim faaliyetlerini artan bir ivme ile sürdürüyor.

Ankara'da koruma alanlarında inceleme yapıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, “Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırması Proje Çalışmaları” Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla sürüyor.

E-sicil ile bürokrasi en aza inecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün en temel hedefinin e-sicile geçmek olduğunu açıkladı.

Bakan Güllüce'den rant vergisi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, seçim sonrasına bırakılan imar rantıyla ilgili çalışmalar konusunda soruları yanıtladı. Rant vergisinin tamamının kamuya aktarılacağını açıklayan Güllüce, yaşanan tartışmalar konusunda şunları söyledi:

Elektronik Tapu Siciline Geçiş Projesi başlıyor!

Bakan İdris Güllüce, tüm tapu işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını temin etmek amacıyla Elektronik Tapu Siciline Geçiş Projesi’nin başlatıldığını kaydetti.

Bakanlık kentsel dönüşümde önemli adım attı!

207 kişi Türkiye’nin dört bir köşesinde kentsel dönüşümün en iyi ve en hızlı şekilde hayata geçirilmesi için hizmet verecek. Bu hususla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

İdris Güllüce: Türkiye inşaat konusunda iyi bir noktada!

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu'nun İstanbul'da tertiplediği toplantıya onur konuğu olarak katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'nin inşaat ve inşaat malzemeleri konusunda iyi bir noktada olduğunu belirtti.

Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret eden Bakan Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu belirterek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa'da kentsel dönüşümde geri vites yok!

Bir gazetecinin, "Bakanlığınıza kentsel dönüşümle ilgili yapılan başvurular rakamsal olarak ne kadar?" sorusuna Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce,"Bu işin geri vitesi yok" dedi.

Bakan İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce Safranbolu'yu ziyaret edecek. Etkinlik saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İdris Güllüce: Kalitede sorun yaşıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kalite sorunu yaşıyoruz. Bunu itiraf etmek lazım" dedi.Bakan Güllüce, İller Bankası tarafından düzenlenen "Kentsel Altyapı Hizmetleri ve Finansman Çalıştayı"nın açılışında, altyapı ve bayındırlık hizmetlerinin önemli olduğunu söyledi

Kentsel dönüşüme talep arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin göreve gelmesiyle birlikte çalışmalar yoğunlaştırılırken, geçen yıla göre kentsel dönüşüme giren bina sayısında bir buçuk kat artış olduğu belirtiliyor.

Bakan Güllüce: Riskli ülkeler deprem tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi de makamında kabul etti. Bakan Güllüce Bakanlık olarak, önce bölge ülkeleri, sonra da diğer ülkelerle ilişkilerini geliştirmek için azami çaba harcadıklarını söyledi.

10 yıldır depremle ilgili çok ciddi çalışmalar yapılıyor!

"Hükümet, 10 yıldır depremle ilgili çok ciddi çalışmalar yapıyor" diyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce "17 Ağustos döneminde belediye başkanıydım. Depremde 60 gün enkaz kaldırdım, ceset çıkardım" ifadelerini kullandı.

İdris Güllüce Çorum'da engellilerle iftar yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Çorum Belediyesince kentteki bir parkta engellilere verilen iftara katıldı.

İdris Güllüce'den İrfan Dinç'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti. Güllüce, ziyarette yaptığı konuşmada, belediyenin ​Avrupa Birliği IPA Hibe Programı çerçevesinde gerçekleştireceği alt yapı çalışmasının takipçisi olacaklarını ifade etti.

İdris Güllüce, Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hollanda Türk İş adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Güllüce, '"Sizler Osmanlı dönemindeki akıncıların bugün ekonomideki, ticaretteki temsilcilerisiniz" dedi.

86 adet hurda gemiden 38 milyon liralık kaynak sağlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yılın ilk 5 ayında geri dönüşüme uğrayan 86 gemiden, ekonomiye yaklaşık 38 milyon lira katkı sağlandığını duyurdu. Hurdadan çelik geri kazanıldığında yüzde 74 enerji tasarrufu sağlanıyor...

İdris Güllüce: İmar planında esneklik şart!

Dünya Çevre Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm kapsamında yeni dalganın ağustosta başlayacağını belirtirken, mevcut imar planlarında esnekleşmenin şart olduğunu bildirdi.

İdris Güllüce: Daha modern ve iyi yaşanabilir şehirlerimiz olacak!

Ağrı'ya giden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " Biz gelişeceğiz, daha büyüyeceğiz, daha modern olacağız, daha kalkınacağız, daha iyi yaşanabilir şehirlerimiz olacak " dedi...

İdris Güllüce'den rant vergisi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, gayrimenkullerden 'rant vergisi' alınması konusuna açıklık getirdi. Bakan Güllüce "Rant vergisi en az 15 sene sonrası için düşünülüyor. Yarın yapılacak bir şey değil" dedi...

Fikirtepe'de bundan sonra top müteahhitlerde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 3. havalimanı tartışmaları, İstanbul'daki şehirleşme ve güncel konulara ilişkin açıklamalar yaptı...

Fikirtepe'nin yeni imar planını birkaç gün sonra askıya çıkacak!

İdris Güllüce'nin 'Fikirtepe'de 15 güne kalmaz kazmayı vuracağız' açıklamasının ardından bölgedeki inşaat firmaları hareketlendi. İnşaat çalışmalarının başlamadığı Fikirtepe'de şimdi gözler birkaç güne askıya çıkması beklenen yeni imar planlarında...

İdris Güllüce: Müteahhitlikte söz sahibiyiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'nin bugün çok iyi bir noktada bulunduğunu belirterek inşaat alanında da çojk ilerde olduğunu söyledi. Güllüce, 'Müteahhitlikte söz sahibiyiz' dedi...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı. Güllüce mesajında 'Basının sorumluluklarını yerine getirebilmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanmasıdır' dedi...

Polonezköy'de imar planının iptal edilmesi için imza kampanyası başlatıldı!

Kampanyada, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin tabiat parkına "seyrek yoğunluklu konut, düşük yoğunluklu konut ve turizm konaklama alanı" fonksiyonu getiren planları iptal etmesi istendi...