08 / 05 / 2024

Değer artış kazancı vergisi 2015

Değer artış kazancı vergisi için son 2 gün!

Satın alınan bir taşınmazın 5 yıl içerisinde satılması halinde, değer artış kazancı vergisinin ödenmesi gerekiyor. Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen değer artış kazancı vergisi için son 2 gün bulunuyor..

Değer artış kazancı vergisi için son 3 gün!

Değer artış kazancı vergisi gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar için ödeniyor. 2015 yılı değer artış kazancı vergisi için son 3 gün bulunuyor..

Değer artış kazancı vergisi için son 4 gün!

Bir bedel karşılığı edinilen gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 yıl içinde elden çıkarılmasından elde edilen kazançlar vergilendiriliyor.İki eşit taksit şeklinde ödenebilen değer artış kazancı vergisi için son 4 gün bulunuyor...

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 8 gün!

Taşınmaz malını satan kişilerin ödemek ile mükellef olduğu vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Senede iki taksit halinde ödenebilen değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 8 gün bulunuyor...

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 9 gün!

Bir bedel karşılığı edinilen gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 yıl içinde elden çıkarılması halinde senede iki kez değer artış kazancı vergisi ödeniyor. Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 9 gün bulunuyor...

Değer artış kazancı vergisi son günü!

Taşınmaz malların 5 yıl içinde elden çıkarılması halinde iki eşit taksitte değer artış kazancı vergisi ödeniyor.İşte değer artış kazancı vergisi son günü..

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri!

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılması halinde değer artış kazancı vergisi ödenmesi gerekiyor.İşte değer artış kazancı vergisi ödemeleri..

Değer artış kazancı vergisi ikinci taksiti ne zaman ödenir?

Değer artış kazancı vergisi için ilk taksit ödemeleri 2 Nisan'da yapıldı.Peki değer artış kazancı vergisi ikinci taksiti ne zaman ödenir?İşte değer artış kazancı vergisi 2.taksit 2015..

Değer artışı kazancı vergisini kimler öder?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz mal alım-satımı sırasında vergisel yükümlülükler arasında yer alıyor.Peki değer artış kazancı vergisini kimler öder?

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 5 gün!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde ödenen vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Senede 2 taksitte ödenebilen değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 5 gün kaldı..

2015 değer artış kazancı beyanı ne zaman verilir?

Gelir vergisi kanunu 80. maddesi uyarınca, bir gayrimenkulün alış tarihinden itibaren 5 yıl içerisinde elden çıkarılması durumunda, satıştan sağlanan gelir değer artış kazancına konu oluyor ve beyan edilmesi gerekiyor.Peki 2015 değer artış kazancı beyanı ne zaman verilir?

2015 yılı değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenecek?

Gayrimenkullerin edinim tarihinden başlayarak 5 yıl içinden elden çıkarılması durumunda vergi mükellefiyeti başlıyor. Peki 2015 yılı değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenecek?

Değer artış kazancı vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Gayrimenkullerin edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılması halinde belirlenen tarihlerde değer kazancı vergisi ödeniyor.Buna göre değer artış kazancı vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor.

Değer artış vergisi 1.taksit 2015!

Değer artış kazancı vergisini, taşınmaz malların iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkaranlar ödüyor.Peki değer artış vergisi ne zaman ödenir?İşte değer artış vergisi 1.taksit 2015..

Değer artış kazancı vergisi ödeme zamanları!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde ödenmesi gereken vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor.Peki değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?İşte değer artış kazancı vergisi ödeme zamanları..

Değer artış kazancı vergisi 2015!

Değer artış kazancı,bazı mal ve hakların satış, kamulaştırma, takas ya da devri sonrasında oluşan kazançları ifade ediyor.Bu kazanç sonrasında vergi ödenmesi gerekiyor.Peki değer artış kazancı vergisi 2015 ne kadar?

Değer artış kazancı vergisi nedir?

Gerçek kişilerin bir bedel karşılığı satın aldıkları taşınmazları,belirlenen sürenin dışında elden çıkardıklarında vergiye tabi tutuluyor.Peki değer artış kazancı vergisi nedir?İşte değer artış kazancı vergisi..