05 / 05 / 2024

TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

23 Şubat Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan kampanya kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borçlarını peşin ödeyecek kişilere yüzde 20 oranında indirim imkanı sağlanıyor. TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?


Başvuru için Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank veya ING Bank'tan borçların kapatılması şartı sunulan kampanyada borçlarını peşin ödeyecek kişilere yüzde 20 oranında indirim imkanı sunuluyor.


TOKİ 2015 indirim kampanyasında başvurular 23 Şubat ile 19 Mart tarihleri arasında kabul edilecek. Ancak vadesi 12 ay ve daha az olan projeler ise kampanya dahilinde bulunmuyor. 


İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gereken konut ve işyeri alıcıları başvuru tarihlerini kaçırmaları durumunda söz konusu indirim oranından yararlanamıyor.


TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın indirim kampanyasından; geri ödemeleri devam eden, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlayan ve satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleşen işyeri ve konut sahipleri faydalanabiliyor.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016