19 / 03 / 2024

TOKİ indirim kampanyası için son günler!

 TOKİ indirim kampanyası için son günler!

TOKİ'ye borcu olanlar vatandaşlar için 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 21 Nisan'da tapularını erken almak isteyen vatandaşlar için başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanya dahilinde borcunu erken ödeyen vatandaşlar için yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 


İndirim fırsatından taksit sayısı 12'den çok olan ve borcunun tamamını veya yüzde 25’ini peşin ödeyecek hak sahipleri yararlanabilecek.


Örnek olarak TOKİ'ye 100 bin TL borcu olan bir hak sahibi kampanyadan yararlanmak istediğinde 80 bin TL ödeme yapması talep edilecek. Borcunun yüzde 25'ini ödeme yapması durumunda 25 bin TL için 5 bin TL indirim kazanacak, 20 bin TL ödeyecek.


TOKİ indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!


İşte indirim kampanyasının şartları:


İndirim fırsatından geri ödemede taksitleri en geç 2019 yılı sonu itibariyle başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek olup, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasından yararlanamayacak. 


Kampanya dahilinde konut ve iş yeri alan vatandaşlar Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi de kullanabilecek.


Borcunun tamamını kapatmak isteyen hak sahipleri için yüzde 20 olarak belirlendi. Borcunun tamamını kapatmayacak vatandaşlar için ise borç bakiyesinin yüzde 25 inden az olmamak kaydıyla yaptıkları ödemelerde de yüzde 20 indirim kampanyasından kısmi yararlanabilecek.




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016