28 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sürecek?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için taşınmazların bulunduğu ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sürecek?

Kentsel dönüşüm kira yardımı süresi!

Riskli yapıların yıkılıp yerine yenilerinin inşa edilmesi kentsel dönüşüm kapsamına giriyor ve bu yüzden evini boşaltan malik ve kiracılara belirli süre kira yardımı yapılıyor.İşte kentsel dönüşüm kira yardımı süresi..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen hak sahiplerinin, il müdürlüklerine müracaat etmesiyle birlikte devlet tarafından kira yardımı alabiliyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay?

Kiracılara kaç ay ve ne kadar kira yardımı yapılacak?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kentsel dönüşüm kira yardımı da bulunuyor.Peki kiracılara kaç ay ve ne kadar kira yardımı yapılacak?

Kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamına dahil edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor.Kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları!

Kentsel dönüşüm ile riskli binalarını yıktıran malik ve kiracılara devlet birtakım finansal desteklerde bulunurken birtakım şartlar da arıyor.Peki kentsel dönüşüm kira ayrdımı şartları nelerdir?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır?

Riskli yapıların tespiti sonucunda kentsel dönüşüm adı altında devlet,malik ve kiracılara kira yardımında bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı süresi..

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm kapsamında devlet, evini tahliye eden taşınmaz sahiplerine ve bazı şartlar dahilinde kiracılara kira yardımında bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2015..

Kentsel dönüşümde riskli bölgeye 2 yıl kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 6.5 milyon binanın yenileneceği kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkan problemlerin çözümü için yönetmelik değiştiriyor. Daha önce 18 aydan fazla verilmeyen kira yardımının süresi riskli alanlarda 24 aya çıkarılacak...