20 / 04 / 2024

TOKİ 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

 TOKİ 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toğlu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare,  İstanbul  , Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. TOKİ, başkent Ankara'da da 7 taşınmazı satışa sunuyor. Altındağ Gültepe'de 124 metrekare büyüklüğünde iki konut, Kuzey  Ankara  Kentsel Yenileme Projesi'nde 142 metrekare işyeri, Protokol Yolu'nda kafeteryaya uygun 183 metrekare işyeri, Sincan Yenikent'te 126 metrekare işyeri, Şereflikoçhisar Boğaziçi'dede 2 işyeri açık arttırma ile satışa sunulan taşınmazlar arasında yer alıyor. 


CANLI BAĞLANTI YOLUYLA TEKLİFLER ALINABİLECEK 

TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından müzayedeye canlı bağlantı yoluyla teklifler alınabilecek. Ayrıntılı bilgiye ise www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek. 


Haber Vaktim 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, TOKİ Kayseri kura