19 / 03 / 2024

TOKİ 21 ildeki 111 iş yerini satıyor!

 TOKİ 21 ildeki 111 iş yerini satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 21 kentteki 111 iş yerini bugün yapılacak ihaleyle satışa çıkarıyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde gayrimenkul satışı yapmaya devam ediyor. Kurum bugün saat 11:00'de yapılacak ihaleyle 21 kentte bulunan 111 iş yerini satışa çıkaracak. 


Müzayedeler  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Gayrimenkulleri almak isteyen alıcılar tekliflerini  Emlak Yönetim'in web adresi üzerinden gerçekleştirdi. 


Satışa çıkarılacak iş yerlerinin bulunduğu iller Ankara, Amasya, Bilecik, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak olarak belirlendi. Bu illerden iş yeri almak isteyen vatandaşlar yüzde 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vadeyle iş yeri sahibi olabilecek. 


Açık artırmaya yönelik bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ aracılığıyla gerçekleşecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


Taşınmaz satışları ile ilgili ayrıntılı bilgiye  TOKİ  ve Emlak Yönetim web adresleri üzerinden veya  "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilinecek. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016