19 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan riskli bina uyarısı!

 Murat Kurum'dan riskli bina uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümün öneminden baheden bir video paylaşım yaptı ve "Geride kalanlar için çok geç olmadan binanızın risk tespitini mutlaka yaptırın" diye konuştu.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabı üzerinden kentsel dönüşümün ve risk tespitinin öneminden bahseden bir video yayınladı. 


Hürriyet'te yer alan habere göre;Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kalıcı bir çözüm için geçici bir vedaya 'evet' deyin. Geride kalanlar için çok geç olmadan binanızın risk tespitini mutlaka yaptırın" diye konuştu.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "#TürkiyeninHerYerindeKentselDönüşüm" etiketiyle paylaşım yapan twitte Kurum, "Kalıcı bir çözüm için geçici bir vedaya 'evet' deyin. Geride kalanlar için çok geç olmadan binanızın risk tespitini mutlaka yaptırın" önerisinde bulundu.


Bakan Kurum'un paylaştığı video görüntülerinde, evi kentsel dönüşüme giren bir çocukla babası kentsel dönüşüme başvuru yapmayan bir çocuğun duygusal diyaloğu da yer aldı.