23 / 04 / 2024

Kira beyannamesi son gün 2015

Kira beyannamesi için son gün yarın!

2014 yılında mesken,işyeri gibi taşınmazların kira verilmesinden elde edilen gelirler için 31 Mart 2015 tarihine kadar beyanname verilmesi gerekiyor.Ancak beyanname süresi 2 Nisan'a uzatıldı.Kira beyannamesi için son gün yarın..

Kira beyanı için son gün bugün!

2014 yılında kira geliri elde eden taşınmaz sahiplerinin 2015 yılında beyanname verip vergi ödemesini yapması gerekiyor.31 Mart tarihine kadar verilmesi gereken kira beyanı için son gün bugün..

Kira beyannamesi için son 4 gün!

Evini kiraya vererek kira geliri elde eden taşınmaz sahipleri, beyanname vererek kira gelir vergisi ödemekle mükellef oluyor.31 Mart tarihine kadar verilmesi gereken kira beyannamesi için son 4 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi ne zaman son?

Taşınmaz malların kiralanmasından elde edilen gelirler için kira gelir vergisi beyannamesi veriliyor ve vergi ödemesi yapılıyor.1 Mart itibari ile başlayan kira beyannamesi ne zaman son?

Kira beyannamesi için son 2 gün!

2014 takvim yılı içinde elde edilen gelirlerin 2015 yılının Mart ayının 1 ila 25'i arasında beyan edilmesi gerekiyor.Buna göre kira beyannamesi için son 2 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi son günü 25 Mart!

Kira beyannamesi,1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında elde edilen ve istisna tutarını aşan kira gelirleri için veriliyor.Kira vergisi mükelleflerinin vermesi gereken kira beyannamesi son günü 25 Mart..

Kira beyannamesi için son hafta!

2014 yılında taşınmazlarından kira geliri elde eden kişilerin 2015 yılında vermeleri gereken beyanname dönemi 25 Mart tarihinde sona eriyor.Buna göre kira beyannamesi için son hafta..

Kira beyannamesinde son gün 25 Mart!

Kira gelir vergisi mükellefleri vergi dairesine gitmeden, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesini kullanarak "Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sistemi" ile yıllık beyannamelerini verebiliyor.1 Mart itibariyle başlayan kira beyannamesinde son gün 25 Mart..

Kira beyannamesi verme zamanı 2015!

Gerçek kişilerin 2014 yılında elde ettiği gelir unsurlarına ilişkin kazanç ve iratlar için 2015 yılında kira beyannamesinin verilmesi gerekiyor.Peki kira beyannamesi ne zaman verilir?İşte kira beyannamesi verme zamanı 2015..

Kira beyannamesi son gün 2015!

Kira gelir vergisi yükümlülerinin öncelikle elde ettikleri gelir için beyanname vermesi gerekiyor.1 Mart itibari ile başlayan beyanname dönemi ne zaman sona erecek?İşte kira beyannamesi son gün 2015.

Kira beyannamesi en son ne zaman verilir?

Mart ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksit şeklinde ödenebilen kira gelir vergisi için ödeme ve beyan dönemi 1 Mart itibarıyla başladı.Peki kira beyannamesi en son ne zaman verilir?