20 / 04 / 2024

İdris Güllüce

İdris Güllüce kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi bitiren , 2013 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan İdris Güllüce kimdir?

Bakan Güllüce TMMOB'a neden randevu vermiyor?

Güllüce’nin “Denetlenmeniz lazım kardeşim” dediği TMMOB, geçtiğimiz günlerde torba yasayla ilgili görüş iletmek üzere randevu istedi.İdris Güllüce, TMMOB’nin randevu istemine bir türlü yanıt vermemesi konusunda topu bilgisayara attı.

Bakanlık çürük demir denetimini hızlandırdı!

2014 yılında hazır beton üretimini mercek altına alan Bakanlık, şimdi de ‘çürük demir’ denetimine hız verdi. Sektöre yönelik çok sert denetim yaptıklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bazı inşaat malzemesi ürünlerinin toplanarak iade edildiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı altyapı projelerini destekleme çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla imzalanan protokol, nüfusu 200.000’in altındaki yerel yönetimlerin ihtiyacı olan içme suyu, atıksu, derin deniz deşarjı, katı atık, yağmur suyu tesisleri ile ilgili her türlü proje, analiz ve fizibilite çalışmalarını kapsıyor.

3'üncü havalimanına ilişkin itirazlar reddedildi!

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak hayata geçirilen 3'üncü havalimanı imar planlarında son düzenlemeler yapıldı. Bakan İdris Güllüce, "Kamulaştırma sınırı plana işlendi, diğer itirazlar uygun görülmedi" dedi, "karayolu kamulaştırma sınırı" da plana eklendi.

Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret eden Bakan Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu belirterek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce Safranbolu'yu ziyaret edecek. Etkinlik saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İdris Güllüce: Kalitede sorun yaşıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kalite sorunu yaşıyoruz. Bunu itiraf etmek lazım" dedi.Bakan Güllüce, İller Bankası tarafından düzenlenen "Kentsel Altyapı Hizmetleri ve Finansman Çalıştayı"nın açılışında, altyapı ve bayındırlık hizmetlerinin önemli olduğunu söyledi

Bakan Güllüce: Riskli ülkeler deprem tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi de makamında kabul etti. Bakan Güllüce Bakanlık olarak, önce bölge ülkeleri, sonra da diğer ülkelerle ilişkilerini geliştirmek için azami çaba harcadıklarını söyledi.

İdris Güllüce: İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz!

İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Doğru, dürüst, çağdaş, teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hemen hemen çıkmak üzere" dedi.

İdris Güllüce Çorum'da engellilerle iftar yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Çorum Belediyesince kentteki bir parkta engellilere verilen iftara katıldı.

İdris Güllüce, Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hollanda Türk İş adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Güllüce, '"Sizler Osmanlı dönemindeki akıncıların bugün ekonomideki, ticaretteki temsilcilerisiniz" dedi.

İdris Güllüce: İmar planında esneklik şart!

Dünya Çevre Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm kapsamında yeni dalganın ağustosta başlayacağını belirtirken, mevcut imar planlarında esnekleşmenin şart olduğunu bildirdi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan Esenler muhtarlarına deprem uyarısı!

Esenler’de görev yapan muhtarlarla bir toplantı yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek, “Biz depremi insanlara hatırlatmak ve uyarmak zorundayız. Bununla beraber çözüm üretmeliyiz” dedi.

Bakan İdris Güllüce Yalova'ya gitti!

Yalova'ya giden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Yalova'da yapılan anketlere göre çok açık ara öndeyiz. Bu açık arayı daha açık ara haline getirmenin çalışması içinde olacağız" dedi...

İdris Güllüce Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Maltepe'deki tapu sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: sSizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek" dedi

Kocasinan Kültür Merkezi temel atma töreni yarın İdris Güllüce'nin katılımı ile gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın Bahçelievler’ de Kocasinan Kültür Merkezi’ nin Temel Atma Törenine katılacak. Tören, yarın saat 14.00' te gerçekleştirilecek...

İdris Güllüce: Binalar deprem riski taşıyor!

Bundan 30 - 40 yıl önce teknoloji, ekonomi, inşaat anlayışı bilimin farklı olduğuna dikkat çeken Güllüce, "O yüzden binalarımızın konuk stokumuzun standardı çok kötüdür çok geridir...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı. Güllüce mesajında 'Basının sorumluluklarını yerine getirebilmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanmasıdır' dedi...