29 / 03 / 2024

Maltepe'deki tapu sorunu çözülecek!

Maltepe'deki tapu sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: sSizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek" dedi


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Size söz verdiler, çözemediler. Sizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek" dedi. 


Güllüce, AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen Yavuz ile birlikte iş adamlarıyla biraraya geldi. Daha sonra Başıbüyük ve Esenkent mahallelerini gezen Güllüce, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.


Başıbüyük Parkı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Güllüce, Maltepe'yi emin ellere teslim etmenin zamanının geldiğini söyledi.


Güllüce, "Değerli Maltepeliler, size söz verdiler, sözlerinde durmadılar. Size tapu sözü verdiler, çözemediler, bıraktılar, gittiler. Sizin tüm sorunlarınızı biliyoruz. Tapu da dahil tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Çünkü büyükşehir ve hükümeti de arkasına alan bir yönetim Maltepe'yi yönetecek. Sizin sorununuzu biliyoruz ve inşallah Edibe Hanım başkanlığa geçtikten ve kutlamalar bittikten 3-4 gün sonra bakanlıktan ekiplerimiz gelecek ve sorunlarınızı çözmek için çalışma başlatacak" diye konuştu.


Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz'un Maltepe için şans olduğunu vurgulayan Güllüce, "Biz size hizmet için işi çözecek, siyaseti bilen, siyasette gücü olan en değerli arkadaşımızı seçtik. Siz de Edibe Hanım'ı seçin, size hizmet için koşsun. Türkiye'de halka hizmetin yolunu kesmek isteyenler var. Bunlara asla itibar etmeyin. Bunlar geçmişte boğaz köprülerine de karşı çıkmışlardı, düşünün şimdi boğaz köprüleri olmasaydı ne olurdu İstanbul'da trafik" ifadelerini kullandı. 


- "Biz kaçanlardan olmayacağız"


AK Parti Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz ise Maltepe'deki sorunları bakanlıkların da desteklerini alarak çözeceklerini söyledi.


Şimdiden sorunları belirlediklerini belirten Yavuz, şöyle devam etti:


"Göreve geldiğimiz andan itibaren arkadaşlarımız, tespit edilen sorunlara dair, ilgili bakanlıklara ulaşacak. Bizzat ben bakanlarımızla görüşerek, sorun ne ise çözümü için çalışacağım. Size bir söz veriyorum, sizinle bir sözleşme imzalıyorum. Bu kadar da net söylüyorum, sizin tapu sorununuzu çözeceğim. Size bu sözü verdiler ve beş yıl boyunca hiçbir sorununuzu çözmeden kaçtı, gittiler, biz kaçanlardan olmayacağız."


AA