Emlak vergisi muafiyeti için dilekçe örneği!
Emlak vergisinden muaf olan kimselerin, bir dilekçe ile belediyeye müracaat etmeleri gerekiyor.İşte emlak vergisi muafiyeti için dilekçe örneği...
Emlak vergisinden muaf olan kimselerin, bir dilekçe ile belediyeye müracaat etmeleri gerekiyor.İşte emlak vergisi muafiyeti için dilekçe örneği...
Arsa,arazi,mesken ve dükkan sahiplerinin iki eşit taksit şeklinde emlak vergisini ödemesi gerekiyor.Ancak bazı taşınmaz sahipleri emlak vergisine tabi olmuyor.İşte 2015 yılı emlak vergisi muafiyeti..
Sıfır oranlı emlak vergisi kapsamında muafiyet şartlarını taşıyan taşınmaz sahipleri, bağlı oldukları belediyeye verecekleri bir beyanname ile vergiden muaf tutuluyor.Peki emlak vergi muafiyetinden kimler yararlanır?
1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu çerçevesinde; arazi, arsa, bina gibi taşınmazları olan her vatandaşın her yıl ödemekle yükümlü olduğu vergi emlak vergisi oluyor.Vergiden bazı vatandaşlar muaf tutuluyor.Peki emlak vergisinden muafiyet şartları nelerdir?
1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre emlak vergisi sorumlusu olan kişilerin vergi ödemesini yapması gerekiyor.Peki emlak vergisi kimler ödemez? Emlak vergisinden kimler muaftır?
Mart ayı itibari ile ödenmeye başlanacak olan emlak vergisinden bazı gayrimenkul sahipleri muaf tutuluyor. Peki emlak vergisinden kimler muaftır?İşte emlak vergisinden muaf olma şartları..
Emlak Vergisi Kanununa göre yer alan esaslara göre bazı mükelleflere meskenler için muafiyet uygulanıyor.Söz konusu muafiyet için belediyeye dilekçe yazılması gerekiyor.işte emlak vergisi muafiyet dilekçe örneği..
Mesken,işyeri,arsa,arazi gibi taşınmazlara sahip kişilerin ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi bulunuyor.Bazı malikler emlak vergisinden muaf tutuluyor.Peki emlak vergisinden kimler muaf olur?
Bir taşınmaza sahip malikin ödemesi gereken bir vergi emlak vergisi olarak adlandırılıyor.Peki emlak vergisi muafiyetleri nelerdir?İşte emlak vergisi muafiyeti 2015..