28 / 03 / 2024

TOKİ’nin 147 arsa satışı için son 7 gün!

 TOKİ’nin 147 arsa satışı için son 7 gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 27 ildeki 147 arsasını 26 Ekim'de yapacağı müzayede ile satışa çıkarıyor...


TOKİ, 27 ildeki 147 arsasını 960 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa çıkarıyor. 


Müzayede TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binasında 26 Ekim 2017 tarihinde saat 13:30’da gerçekleşecek.

 

Satışa çıkan bazı arsaların nitelikleri şu şekilde;

 

1-İSTANBUL 

İstanbul Başakşehir Kayabaşı ve Hoşdere’deki özel sağlık tesis, bakım ve akaryakıt tesis alanı, konut, Esenyurt Hoşdere’deki bakım ve akaryakıt istasyonu, Kağıthane Merkez ve Gürsel Mahallesi’nde bakım ve akaryakıt istasyonu, konut, Üsküdar’da özel eğitim alanı niteliğinde imarlı arsalar.


2-ANKARA

Ankara Akyurt’taki sanayi ve depolama alanı, Çankaya Çayyolu’ndaki gelişme konut alanı, ticaret, Etimesgut Yapracıkköyü’nde konut, Gölbaşı Taşpınar, Virancık ve Örencik’te konut, Kahramankazan’da konut, ticaret, Mamak’ta merkezi iş alanı, Pursaklar

Saray’da konut, Sincan Alcı’da ve Yeni Peçenek’te konut, ticaret, Yenimahale Yuva’da konut ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.


3-İZMİR

Çeşme Reisdere’de yer alan konut, Narlıdere’de konut + ticaret + özel eğitim + cami + park + yol, Urla Sıra’da ise konut niteliğinde imarlı arsalar.


4-ADANA

Sarıçam Akkuyu’da yer alan ticaret ve konut, Seyhan Şakirpaşa’da sosyo-kültürel tesis ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.


5-ESKİŞEHİR

Odunpazarı Yenidoğan’da yer alan konut, merkezi iş alanı niteliğinde imarlı arsalar.

 

www.toki.gov.tr 

www.emlakyonetim.com.tr


 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016