29 / 03 / 2024

TOKİ'den 13 bin liraya iş yeri, 75 bin liraya konut!

 TOKİ'den 13 bin liraya iş yeri, 75 bin liraya konut!

TOKİ, Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 31 ildeki 138 iş yeri ve 10 konutu, 240 aya varan vadelerle satacak...


Taşınmazlar açık artırma yöntemiyle satışa sunulurken, 13 bin liraya iş yeri, 75 bin liraya da konut sahibi olunabilecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 6 Şubat'ta düzenleyeceği açık artırmada İstanbul'daki 4 iş yeri satılacak. Cazibe merkezi haline gelen Başakşehir'e bağlı Kayabaşı bölgesindeki 43 metrekarelik 2 iş yeri 651 bin ve 676 bin, Bahçeşehir'deki 254 metrekarelik iş yeri 450 bin ve Halkalı'daki 151 metrekarelik iş yeri de 79 bin lira muhammen bedelle alıcıya sunulacak.


240 ay vadeyle iş yeri


Satışa çıkarılan taşınmazlardan Trabzon Bahçecik 2. Etap ile merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep Islahiye, Malatya Beydağı, Giresun Alucra, Bursa Nilüfer Kayapa, Tokat merkez Dedeli, Kahramanmaraş Afşin ve Türkoğlu, Yozgat Boğazlıyan ve merkez Eskipazar, Çorum Merkez Celilkırı projeleri kapsamındaki iş yerleri yüzde 10 peşin 240 ay vadeli satılacak.


İstanbul Bahçeşehir'de yer alan iş yerleri yüzde 10 peşin 120 ay vade, diğer iş yerleri ise yüzde 15 peşin 120 ay vadeyle yatırımcıya sunulacak. Satışa çıkarılan konutlar ise yüzde 25 peşin 120 ay vadeyle satılacak.


31 ilde satışa sunuluyor


Satışa sunulan taşınmazlar Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Muğla, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta bulunuyor.


Müzayede Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde 6 Şubat'ta saat 14.00'te gerçekleştirilecek. TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından müzayedeye canlı bağlantı yoluyla teklifler alınabilecek. Satışa çıkan taşınmazlardan almak isteyenler ayrıca "www.eskidji.com" internet adresinden de teklif verebilecek.


Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www.eskidji.com" internet adreslerinden ulaşılabilecek.


AA




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016