28 / 03 / 2024

TOKİ Kars Sarıkamış 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

 TOKİ Kars Sarıkamış 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Kars Sarıkamış 2. Etap Belediye Projesi kapsamındaki başvurular bugün başlıyor. Başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılacak.


 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kars Sarıkamış II. Etap Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 110 adet (2+1) konut için başvurular bugün başlıyor. 


Kars Sarıkamış 2. Etap Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Sarıkamış Şubesi aracılığıyla olacaktır. Başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılacak. 


Pprojede en düşük konut bedeli 81 bin 57 TL , en yüksek konut bedeli 95 bin 886 TL olarak belirlendi. 


Peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve bankakomisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecektir.


 B1 Tipi (2+1) konut tipi için borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, memur maaş artış oranı, ÜFE, TÜFE oranlarından en düşük olanı, dikkate alınarak İdarece belirlenecek orandaartırılacaktır. İlk taksit ödeme tarihi Sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ay olup, ilk dönemsel artış Temmuz 2018 dönem/ay itibariyle yapılacaktır.