20 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

 TOKİ Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Başvuruları bugün başlayan TOKİ Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir projesinde konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş ’nin Keles Şubesi aracılığıyla yürütülecek..


 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 78 konutluk Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stoğunda bulunan 9 adet 2+1 konut; teslimli olarak kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Başvuruları bugün başlayan TOKİ Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir projesinde 29 Haziran tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Bursa Keles 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş ’nin Keles Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Konut alıcıları, peşinat miktarını 12 Şubat 2018 – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında,T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Keles Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak.


Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumunca belirlenen TÜFE ve Yİ ÜFE oranlarından en düşük olana göre belirlenecek oranda artırılacaktır. İlk dönemsel artış teslim Temmuz 2018 tarihinde başlayacaktır. Taksit ödemeleri, konut sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle

başlatılacak.



 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016