26 / 04 / 2024

TOKİ 180 taşınmazı satışa çıkarıyor!

 TOKİ 180 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı 34 ilde mülkiyetinde bulunan 144 işyeri ile 36 konutu, 29 Mayıs'ta düzenlenecek açık artırma ile satacak.



Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı 34 ilde bulunan işyeri ve konutlar, 29 Mayıs Perşembe günü Turyapın düzenleyeceği açık artırma ile satılacak.


Açık artırmaya sunulan taşınmazlar arasında 13 bin, 15 bin ve 20 bin TLden başlayan fiyatlarla dükkânlar da satışa çıkıyor.


Satışa sunulan taşınmazlar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Aydın, Afyon, Kocaeli, Adıyaman, Balıkesir, Bitlis, Çankırı, Çorum, Burdur, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Kırşehir, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon Yozgat, Zonguldakta  bulunuyor.

 

İşyerlerinde  yüzde 10 peşin 240 ay vade imkanı

 

Satışa sunulan konutlar yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile satılacak. İşyerlerinde ise yüzde 10 peşin 240 ay vade imkanı var.

 

Müzayedeye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, müzayededen önce TURYAPın DenizBank  Şişli Şubesi'ndeki hesabına veya toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere katılım teminatı olarak talip oldukları taşınmazların her biri için ayrı ayrı belirlenen muhammen bedeli ödemeleri gerekiyor.

 

Başvuru sırasında, taşınmazların muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olanlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 100 bin-200 bin lira arasında olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak.

 

TOKİ 180 taşınmazı  satışa çıkarıyor

TOKİ, 34 ilde, toplam180 adet taşınmazı  açık artırma usulü ile satışa çıkardı. 29 Mayısta Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişlideki binasında düzenlenecek müzayedede

TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasından da canlı bağlantı yapılarak teklifler alınacak. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Müzayedeye katılmak isteyenler  www.turyap.com.tr adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler.

 

 Detaylı bilgi için:

www.toki.gov.tr

www.turyap.com.tr 





Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016