16 / 04 / 2024

Necip Nasır: Kentsel dönüşümde göreve hazırız!

 Necip Nasır: Kentsel dönüşümde göreve hazırız!

Necip Nasır, "İzmirli müteahhitler, kentsel dönüşümünde görev alabilmek için bilgi, birikim ve her türlü altyapıya sahip. Büyük projelerde katma değerin İzmir'de kalması için çalışacağız" diye konuştu.



İZMİR Valisi Mustafa Toprak'ı makamında  ziyaret eden Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde özel sektör olarak güçbirliği oluşturduklarını söyledi. Karşıyaka, Buca, Konak, Narlıdere-Balçova-Güzelbahçe, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Çiğli, Çeşme, Torbalı ve Seferihisar Müteahhitler Derneği yöneticilerinden oluşan bir heyetle Vali Toprak'a, Müteahhitler Federasyonu'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Nasır, "İzmirli müteahhitler, kentsel dönüşümünde görev alabilmek için bilgi, birikim ve her türlü altyapıya sahip. Büyük projelerde katma değerin İzmir'de kalması için çalışacağız ve bu konuda her türlü göreve hazırız" diye konuştu. 


Türkiye'de 70 ilin müteahhit derneklerinin bir araya geldiği ve merkezi Ankara'da bulunan Müteahhitler Konfederasyonumun da 3(X) delegesinin 100'ünün İzmir'den oluştuğuna dikkat çeken Necip Nasır şunları söyledi: "Federasyonumuz bünyesindeki 12 dernekle kentsel dönüşüm için güçbirliği yapmak istiyoruz. İnşaat sektörü ve müteahhitler İzmir'de önemli bir güç. Sivil toplum kuruluşlarının özelliği, ortak hareket ederek, sektör temsilcileri ve kamu kurumları arasında köprü vazifesi görmektir"İzmir Valisi Mustafa Toprak da, inşaatın lokomotif bir sektör olduğunu ifade etti. 


Ege Telgraf