20 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu: Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz!

 Aziz Kocaoğlu: Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz. Orada da aynı şekilde Bakırçay'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, çiftçinin kalkınması için gereken soğuk hava deposu, işleme tesisi gibi ihtiyacı olan tesisleri yapıp kentin yerelde kalkınmasını sağlayacağız."dedi.



Hedef yerinden yönetim

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından sınırlarına bağlanan 9 ilçede hizmet vermek üzere 93 iş makinesi satın aldı.  Alınan araçların yeni bağlanan ilçelerde hizmet vereceğini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Yerinden yönetimin esas olduğuna inanıyoruz. 19 ilçede  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin merkez binası ve şantiyesi olacak. Yeni bir organizasyona gidiyoruz” diye konuştu.


Bayındır'da alacakları 53 ve 80’er dönümlük iki arazide K.Menderes için büyük iş makinelerinin konuşlanacağı bir şantiye kuracaklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, “Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz. Orada da aynı şekilde Bakırçay'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, çiftçinin kalkınması için gereken soğuk hava deposu, işleme tesisi gibi ihtiyacı olan tesisleri yapıp kentin yerelde kalkınmasını sağlayacağız. 2015 yılı içinde yerinden yönetim sistemini oturtacağız" dedi. 



İzmir Büyükşehir Belediyesi