19 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu kimdir

Aziz Kocaoğlu'ndan portatif tribünlü stat önerisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde yapmayı vadettiği 2 stadyumdan biri olan olan Karşıyaka'ya yapılacak stat konusunda garip bir öneride bulundu. Seçim döneminde vadettiği iki stadı yapamayan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun, Karşıyaka Belediyesi' nin gösterdiği mera alanına portatif tribünlü stat yapma önerisi şaşkınlıkla karşılandı.

Aziz Kocaoğlu turizm fuarcılarını İzmir'e davet etti!

İzmir, 19 ülkeden alıcı ve tedarikçilerin Akdeniz'de düzenlenecek fuar ve kongreler için bir araya geldiği "The Market Workshop"a ev sahipliği yaptı. Gala gecesinde konuşan İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, "1.5 milyar nüfusun çok kolay ulaşabileceği bir noktadayız. Sizleri fuarlarınızı, kongrelerinizi, seminerlerinizi İzmir'de yapmaya davet ediyorum" dedi. Organizasyon, İtalya ve Malta'dan sonra ilk defa İzmir'de düzenlendi.

İzmir'de restorasyonu tamamlanan Tasarım Atölyesi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 270 hektarlık Kadifekale-Agora-Kemeraltı tarihi aksının yeniden kente kazandırmak ve tarihi dokuyu koruyup canlandırarak çekim merkezi haline getirmek amacıyla başlattığı “İzmir Tarih Projesi” kapsamında restorasyonu tamamlanan Tasarım Atölyesi törenle açıldı.

Kocaoğlu'ndan çimento fabrikalarına uyarı!

Büyükşehir Belediyesi yeni bağlanan dokuz ilçede kullanılmak üzere 24 milyon 986 bin 510 TL'ye satın aldığı 12'si çekici, 18'i su tankeri, 37'si kamyon 26'sı iş makinası 93 araç belediyenin şube birimlerine törenle teslim edildi. İnciraltı Kent Ormanı otoparkında düzenlenen törene CHP milletvekili Mustafa Moroğlu, Hülya Güven, ilçe belediye başkaları, meclis üyeleri katıldı.

Aziz Kocaoğlu: Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Bergama'da da 170 dönüm şahıs arazisini kamulaştırıyoruz. Orada da aynı şekilde Bakırçay'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, çiftçinin kalkınması için gereken soğuk hava deposu, işleme tesisi gibi ihtiyacı olan tesisleri yapıp kentin yerelde kalkınmasını sağlayacağız."dedi.

Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması yaptı!

Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması yaptı. “Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin, ilçedeki vatandaşların talebiyle yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ ismini verme yönündeki kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyorum.

Aziz Kocaoğlu: Ege Dünya Ticaret Merkezi umuyorum yüksek fiyattan satılır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMSF'nin Ege Dünya Ticaret Merkezi projesiyle ilgili iktisadi bütünlüğün satışı kararına karşı olmadıklarını belirterek, "Umuyorum en yüksek fiyattan satılır" dedi.

İzmir'de 'Çakabey' yolcu gemisi halka tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz ulaşımının geliştirilmesi amacıyla sipariş verdiği 15 yeni yolcu gemisinden ilki olan "Çakabey" İzmirlilere tanıtıldı.Aziz Kocaoğlu, "Her türlü baskıya, manipülasyona rağmen başardık" dedi.