14 / 05 / 2024

Tapuda trampa nasıl yapılır

Tapuda trampa işlemleri 2015!

İki ayrı kişinin tapuda üzerine tescilli bulunan gayrimenkullerini karşılıklı olarak birbirlerine devir etme işlemine trampa işlemi adı veriliyor. İşte tapuda trampa işlemleri 2015..

Tapuda trampa nedir?

Tapuda gerçekleştirilen işlemler arasında trampa işlemi de bulunuyor. Peki tapuda trampa nedir? Tapuda trampa nasıl yapılır? İşte tapuda trampa işlemleri..

Tapuda takas nerede yapılır?

Bir malın başka bir malla değişimi olan takas koşullu bir değişim oluyor.Koşullu değişim olan takas için gerekli evrakların tamamlanması ve harcın ödenmesi gerekiyor.Peki tapuda takas nerede yapılır?

Tapu takas sözleşmesi örneği!

Bir malın başka bir malla değiştirilmesi işlemi takas diğer bir adıyla trampa için tarafların sözleşme yapması gerekiyor.Peki tapu takas sözleşmesi nasıl yapılır?İşte tapu takas sözleşmesi örneği..

Tapuda takas nasıl yapılır?

Taşınır veya taşınmaz bir malın başka bir malla değişimi yani takası yapılabiliyor.Peki tapuda takas nasıl yapılır?Tapuda takas için neler gereklidir?İşte tapuda takas işlemi için gerekenler..

Tapuda trampa nasıl yapılır?

Tapuda trampa nasıl yapılır? Tapuda trampa işlemi yalnızca tapu dairelerinden yapılıyor. Trampa işlemi evinizi satmak istediğinizde peşin para müşteri bulamadığınız zaman evi olan bir başkasıyla karşılıklı evlerin değiştirilmesi şeklinde oluyor...