24 / 04 / 2024

Recep altepe kimdir

Bursa Tabakhaneler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı..

Recep Altepe: Yıldırım'ı yeniden imar ediyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Mimar Sinan Caddesi üzerinde kalan 2 binanın yıkımını başlattı.

Bursa'da Hanlar Bölgesi için İtalyan mimarla işbirliği!

Bursa'nın tarihi dokusunu canlandırarak turizm potansiyelini artırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçmayan Başkan Altepe dünyanın en ünlü mimarlarından İtalyan Massimiliano Fuksas ile işbirliği yapacak Ünlü İtalyan mimar Massimiliano Fuksas, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne de giren tarihi Hanlar Bölgesi için revizyon planı hazırlayacak.

2.Bursa İnşaat Zirvesi yapıldı!

Bursa'da Uludağ Üniversitesi ve İnşaat Burada Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşümün imar planlarında emsallerin yükseltilmesiyle başarılabileceğini söyledi. Turizm alanında emsalleri artırdıklarını ve Bursa'yı bir anda 20'ye yakın 5 yıldızlı otelle buluşturduklarını söyleyen Başkan Altepe, aynı stratejinin kentsel dönüşüm çalışmalarında da izlenebileceğini ifade etti.

BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası hizmete açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Timsah Arena'nın Bursaspor'a devri için protokol imzalandı!

Atatürk Caddesi'ndeki tarihi belediye binasında düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın simgesi, markası, gururu ve her alanda tanıtımında en büyük gücü olan Bursaspor'un güçlenmesi ve dünya markası olmasına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Türkiye'nin ilk yerli tramvayı Bursa'da üretilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye'nin ilk yerli tramvayının ardından Bursa'da yine aynı şekilde metro vagonlarının da üretilmeye başladığını belirterek, "Bundan sonra inşallah metro vagonlarımız da başta Bursaray olmak üzere tüm metro hatlarında görev yapabilecek. " dedi.

Bursa hızlı tren üretecek!

Recep Altepe "Bundan sonra inşallah metro vagonlarımız da başta Bursaray olmak üzere tüm metro hatlarında görev yapabilecek. Adım adım hızlı trenin üretimi de burada gerçekleşiyor. Kısa zaman sonra artık hızlı trenin tamamı Bursa'da üretilebilir hale gelecek" dedi.

Özlüce arıtma tesislerine koku panelleri yapıldı!

Çevre ve çevre yatırımlarını çok önemsediklerini belirten Recep Altepe, “Koku üreten bölgelerde kokuların yayılması halkın en büyük şikayetlerindendi. Kimyasal malzemeden kaplama yaparak kokunun çıkmasını ve yayılmasını önlenmiş oluyoruz.” dedi.

Bursa'nın ilçelerindeki şantiyeler denetlenecek!

Bursa'da ilçelerdeki şantiyeleri Büyükşehir Belediyesi denetleyecek. Bursa, bütün şehir sistemine ayak uydurmaya başladı. Başkan Recep Altepe, ilçelerdeki şantiyelerin Buyükşehir Belediyesi' nin çalışmaları için değerlendirileceğini söyledi.

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı hizmete girdi!

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi...

Bursa kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla devam ediyor!

Başkan Recep Altepe, Tophane sırtlarında ve şu anda Bursa Orduevi sınırları içerisinde yer alan, Fatih Sultan Mehmet Han'ın doğduğu ev olarak rivayet edilen Bey Sarayı kalıntılarında incelemelerde bulundu.

Bursa Uludağ’daki dev projeler 2,5 yıl içinde bitecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Uludağ’ı 4 mevsim turist çeken bir mekan haline getirmek için çalışma yürütüyor. 8 bin 500 metrelik dünyanın en uzun teleferik hattı ile hem manzaranın keyfi yaşanacak hem de daha kolay ulaşım sağlanacak...

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde önce vatandaş bilinçlenmeli!

Kentsel dönüşümde vatandaşların devletten beklentileri büyük. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,' Vatandaşın istediği şartlarda dönüşüm yapacak yatırımcı bulmak zor. Önce vatandaş bilinçlenmeli ' dedi...