28 / 03 / 2024

BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası hizmete açıldı!

 BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası hizmete açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Altıparmak Temsilcilik binasının resmi açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla hizmete açıldı.



BTSO Altıparmak Temsilcilik Binasının açılışı Bursa’da görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri katıldı. Başkan Burkay, BTSO Olarak 35 bin üyeye en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Bursa iş dünyamız için güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Altıparmak Temsilcilik Binamızda da önemli hizmetler vereceğiz. Bu bina ile Bursa ekonomisine de katkı sunacağız” dedi.Başkan Burkay, Oda’nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. BTSO’nun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “BTSO Yönetim Kurulu’nun Bursa için gerçekleştirdiği hizmet aşkını iki gün boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizzat gördük. BTSO’nun vermiş olduğu hizmetten gayet memnunuz. Bu hizmetlerinden dolayı BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Altıparmak’taki BTSO’nun bu hizmet binasının 35 bin üyesine güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Bu hizmet binası sayesinde üyeler OSB’de bulunan merkez bina yerine buraya gelerek işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapabilecek. Bursamız için de bu hizmet binamız hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak BTSO ile birlikte güzel projelere imza attıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu sinerji ortamı şehrimize ayrı bir güç veriyor. Aynı zamanda ülkemizin kalkınmasına da büyük katkı sağlıyor. BTSO ile birlikte farklı alanlarda başta eğitim olmak üzere önemli hizmetleri bu şehre kazandırdık. BTSO 35 bin üyesi ile güçlü bir kurum. Altıparmak Meydanı’nda hizmete açılan bu bina iş dünyası temsilcilerine büyük kolaylık sağlayacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve BTSO Yönetim Kurulu üyeleri Altıparmak Temsilcilik Binası’nın resmi açılışını gerçekleştirdi.


Milliyet