23 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranları son durum

Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

TCMB Para Politikası Kurulunun, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 325 baz puan düşürerek yüzde 19,75'ten yüzde 16,50'ye çekmesinden sonra bankalardan peş peşe indirim açıklamaları geliyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne?

Bu krediyle konut alınır, elini çabuk tutanlar kazanır!

Kredi ile konut almanın sihirli formülü aylık yüzde 1 veya onun altındaki faiz oranıdır. Kredi kullanıcılarını ancak böyle bir oran harekete geçirebilir. Çünkü konut hane halkının en büyük harcaması ve yatırımıdır...

Konut kredisi faizleri son 13 ayın en düşük seviyesinde!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası özel bankalarla başlayan düşüşler kamu bankalarının faiz indirim kampanyası ile hızlandı. Konut kredisi faiz oranları son 13 ayın en düşük seviyesine ulaştı...

Konut kredisi faizleri Temmuz ayına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları yükseliş trendinin ardından Haziran ayında hızlı bir düşüş gerçekleştirdi. Konut kredisi faiz oranları Temmuz ayının ilk işlem gününe nasıl başladı?

14 banka konut kredi faiz oranını artırdı!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki yükseliş de hızlanıyor. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Bankalardan yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi fırsatı!

Artan konut kredisi faiz oranlarına rağmen birçok banka konut satışlarında yüzde 0.98’den başlayan konut kredisi faiz oranları sunuyor...

Konut kredisi faiz oranları ortalaması yüzde 2’ye çıktı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden yükseliyor. Yaklaşık bir aydır devam eden artışlar sonrası konut kredisi faiz oranları ortalaması yeniden yüzde 2 seviyesine çıktı.

Konut kredisi faiz oranları nasıl seyredecek?

Bankaların konut kredisi faiz oranları ekonomide yaşanan dalgalanmadan nasıl etkilenecek? Peki konut kredisi faiz oranları nasıl seyredecek?

Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam edecek mi?

Konut kredisi faiz oranları seçim sonrasında dalgalanan döviz kuruna rağmen düşmeye devam eder mi? Kredi Pazarı araştırdı…

Bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum ne?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank geçtiğimiz haftalarda, faiz oranlarında indirime gittiğini açıklamış ve daha sonra konut piyasasında hareketlenme yaşanmıştı. Peki, bankaların konut kredi faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi faizlerinde büyük indirim!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın yaptığı kredi faiz oranlarındaki indirim konut alanınında hareketlenme yaşandı. Ev kredisi faiz oranları Ziraat Bankası'nın son indirimi sonrası konut alacakların gündemine tekrar oturdu.

Beş banka konut kredi faizini indirdi!

Bankaların konut kredisi faiz oranları Şubat ayının son haftasında da düşmeye devam etti. İçinde bulunduğumuz haftanın ilk iki gününde de 5 banka daha konut kredisi faiz oranlarını düşürdü...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne?

18 Şubat ile başlayan haftanın kapanışında hangi banka hangi faiz indirimini uyguladı? Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum ne?

7 banka aylık 2 bin lira taksitle konut kredisi veriyor!

7 banka ayda 2 bin lira taksitle 100 bin lira üzerinde konut kredisi kullandırıyor. Buna göre, aylık 2 bin lira ödemesiyle 129 bin liraya kadar konut alınabiliyor.

Konut kredisi faiz oranları son ayların en düşük seviyesinde!

Düşmeye devam eden konut kredisi faiz oranları son beş ayın en düşük seviyesine ulaştı. Bankaların güncel konut kredisi faizleri yüzde 1.68 oranına kadar geriledi...

Konut kredisi faiz oranları 1.79'a indi!

ING Bank, konut kredisinde faiz oranlarını düşürmeyi sürdürüyor. Son olarak 120 ay vadede konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.79’a kadar indiren ING Bank, piyasadaki en düşük faiz oranını sunan banka konumunda bulunuyor.

Konut kredisi faiz oranları 1.10 bandına yükseldi!

Konut kredisi faiz oranlarının son 1 yılda yüzde 0.85'lerden yüzde 1.10 bandına yükselmesi, ev almak isteyen tüketiciye ek maliyet olarak yansıdı.

Konut kredisi faiz oranı 2015!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlere bankalar kredi veriyor.Peki konut kredisi faiz oranları nedir? İşte konut kredisi faiz oranı 2015..

Konut kredisi faiz oranları Haziran 2015!

Konut kredisi çekenlere uygulanan faiz oranlarında 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra artış yaşandı. İşte konut kredisi faiz oranları Haziran 2015..

Konut kredisi faiz oranları arttı mı?

Tüketici Hakları Kanunu kapsamında tüketicilere faiz oranları uygulanıyor.Peki konut kredisi faiz oranları arttı mı? işte konut kredisi faiz oranları 2015..

Konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre arttı!

Taşıt ve son kullanıcı kredilerinde de vaziyet değişik olmadı. Seçim öncesi % 1.65 olan taşıt kredisi % 1.85'e yükseldi. Tüketici kredilerinde de % 1.40 olan kredi faizi seçim ertesi % 1.65'e yükseldi.

Konut kredisi faiz oranlarında haftanın üçüncü güncellemesi yapıldı!

Albaraka Türk'ün 60 aya yüzde 0,99, 120 aya yüzde 1,01 olan faiz oranları, 60 aya yüzde 1,14 ve 120 aya yüzde 1,15 olarak ciddi yükseliş gösterdi. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor.

Konut kredisi faiz oranlarında ikinci güncelleme!

DD Mortgage yüzde 0,94 olan faiz oranını, yüzde 0,96'ya yükseltti. Bununla birlikte hala en düşük faiz oranı DD Mortgage'ta. 8 Haziran'da yapılan güncellemede Denizbank'ın 120 aya kadar yüzde 0,96 olan faiz oranı, yüzde 1,01'e çıkmıştı.

Konut kredisi faiz oranlarında seçim sonrası son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranında seçim sonrası ilk güncelleme yapıldı. Son güncelleme 2 Haziran 2015 tarihinde yapılmıştı. Son güncellemeye göre Denizbank'ın 120 aya kadar yüzde 0,96 olan faiz oranı, yüzde 1,01'e yükseldi.

Faiz düşüşü konut piyasasını canlandırdı!

"Faiz düşüşü konut piyasasını canlandırdı" diyen Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, "Ramazan ayının biraz daha durgun geçmesini bekliyorduk" şeklinde konuştu.

Faizdeki düşüş, konut kredisine olan talebi artırdı mı?

Hesapkurdu Kurucu Ortağı Onur Tekinturhan: "Temmuz itibariyle yüzde 0,90'a kadar inen faiz oranları önümüzdeki dönemlerde düşük gelirli ailelerin krediyle ev sahibi olma yolunu tekrar açacak ve kredi talebini olumlu yönde etkileyecektir" dedi.

Konut kredisi faiz oranlarında aşağı yönlü bir trend var!

Murat Atay, Milliyet Gazetesi yazarlarından Kadife Şahin'in sorularını yanıtladı. Atay, 2014 yılının başında katılım bankaları dahil 110.2 milyar Türk Lirası (TL) olan sektörün 20 Haziran tarihinde 115 milyar TL’ye ulaştığını söyledi.

Konut kredisi faiz oranları neden hala yüksek?

KrediPazari.com’un yaptığı açıklamaya göre banka geneline bakıldığında oranların hala %1’in üzerinde olduğu ve istenilen seviyelere henüz ulaşılamadığı görüldü. Konut kredisi faiz oranları hala yüksek.

Abank konut kredisi faiz oranları!

Banka, 6-12 ay vade aralığındaki oranlarını yüzde 1.24’den %1.21’e; 60 ay vadeli oranını yüzde 1.24’den yüzde 1.14’e; 120 ay vadeli oranını ise yüzde 1.34’den yüzde 1.14’e indirdi.

Kredi faizleri yüzde 1.4'e çıktı!

Merkez'in yüksek faiz politikası büyümenin lokomotifi inşaat sektörünü de baltalıyor. Kredi faizlerinin yüzde 1.4'e kadar çıkması nedeniyle konut satışları geçen yıla göre yüzde 11 düştü...