20 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman

Kira gelir vergisi ödeme son günü!

2015 yılında ödenen kira gelir vergisi, 1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte kira gelir vergisi ödeme son günü..

Kira gelir vergisi son ödeme tarihi 31 Temmuz!

Konut ve işyeri taşınmazların kiraya verilmesinde elde edilen kira geliri için ödenen kira gelir vergisi bir önceki sene içerisinde elde edilen gelirler için ödeniyor. 2015 yılı kira gelir vergisi son ödeme tarihi 31 Temmuz..

Kira gelir vergisi son ödeme tarihi!

Mesken veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri gelir için iki eşit taksit şeklinde kira gelir vergisi ödüyor.Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?İşte kira gelir vergisi son ödeme tarihi..

Kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira geliri elde eden kimselerin, elde ettikleri bu gelir üzerinden devlete vergi ödemeleri gerekiyor.Kira gelir vergisi ödeme süresi 1 Mart'ta başlamıştı.Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?

Kira geliri vergisi son ödeme tarihi 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarından istisna bedeli üzerinde kira geliri olan kimselerin belirlenen zamanlarda vergilerini ödemeleri gerekiyor.Peki kira geliri vergisi son ödeme tarihi nedir?İşte kira geliri vergisi son ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 7 gün!

Mesken veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri kira geliri için vergi ödemek ile mükellef oluyor.31 Mart tarihine kadar ödenmesi gereken kira gelir vergisi ödemeleri için son 7 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi en son ne zaman ödenecek?

Mesken veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri kira geliri için kira gelir vergisi ödüyor.Senede iki eşit taksit halinde ödenen kira gelir vergisi en son ne zaman ödenecek?