12 / 05 / 2024

Değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir

2016 değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?

Taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenmesi gereken vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Peki 2016 değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir? diyorsanız işte 2016 değer artış kazancı vergisi ödeme tarihleri...

Değer artış kazancı vergisi için son 4 gün!

Bir bedel karşılığı edinilen gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 yıl içinde elden çıkarılmasından elde edilen kazançlar vergilendiriliyor.İki eşit taksit şeklinde ödenebilen değer artış kazancı vergisi için son 4 gün bulunuyor...

Değer artış kazancı vergisi son günü!

Taşınmaz malların 5 yıl içinde elden çıkarılması halinde iki eşit taksitte değer artış kazancı vergisi ödeniyor.İşte değer artış kazancı vergisi son günü..

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri!

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılması halinde değer artış kazancı vergisi ödenmesi gerekiyor.İşte değer artış kazancı vergisi ödemeleri..

Değer artış kazancı vergisi ödeme tarihleri 2015!

Gayrimenkulün 5 yıl içinde elden çıkarılması halinde değer artış kazancı vergisi ödeniyor. Peki değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir 2015? İşte değer artış kazancı vergisi ödeme tarihleri 2015..

Değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 5 gün!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde ödenen vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Senede 2 taksitte ödenebilen değer artış kazancı vergisi ödemeleri için son 5 gün kaldı..

Değer artış kazancı vergisi taksitleri ne zaman ödenir?

Bir gerçek kişinin taşınmaz malını beş yıl içinde elden çıkarması ile elde ettiği kazanç ve iratlar vergiye tabi tutuluyor.Verginin iki eşit taksit şeklinde ilgili yerlere ödenmesi gerekiyor.Peki değer artış kazancı vergisi taksitleri ne zaman ödenir?

2015 yılı değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenecek?

Gayrimenkullerin edinim tarihinden başlayarak 5 yıl içinden elden çıkarılması durumunda vergi mükellefiyeti başlıyor. Peki 2015 yılı değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenecek?

Değer artış kazancı vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor!

Gayrimenkullerin edinim tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılması halinde belirlenen tarihlerde değer kazancı vergisi ödeniyor.Buna göre değer artış kazancı vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor.

Değer artış kazancı vergisi ödeme zamanları!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde ödenmesi gereken vergiler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor.Peki değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?İşte değer artış kazancı vergisi ödeme zamanları..

Değer artış kazancı vergisi 2015!

Değer artış kazancı,bazı mal ve hakların satış, kamulaştırma, takas ya da devri sonrasında oluşan kazançları ifade ediyor.Bu kazanç sonrasında vergi ödenmesi gerekiyor.Peki değer artış kazancı vergisi 2015 ne kadar?

Değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?

Gelir Vergisi Hukukuna göre, kanunda belirtilen bazı mal ve hakların belli bir süre içerisinde elden çıkarılması durumunda değer artış kazancı vergisinin ödenmesi gerekiyor.Peki değer artış kazancı vergisi ne zaman ödenir?İşte değer artış kazancı vergisi ödeme zamanları..