17 / 05 / 2024

Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı!

Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı!

İstanbul Avrupa Yakası Büyüçekmece'de inşa edilen projede 8 farklı konut tipi bulunuyor. Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı konseptiyle projede toplamda 184 villa yer alıyor.


2015 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan Toskana Vadisi projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. 1.068 dönüm alan üzerinde yükselen Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı konseptiyle satış süreci devam ediyor. 


8 farklı konut seçeneğiyle alıcılarını bekleyen Toskana Vadisi alternatif yaşam alanları arasında; zeytinlik ve üzüm bağları,  köy meydanı, köy kahvesi, köy fırını ve köy kütüphanesi mevcut.


Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığı imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 179 ile 694 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Deniz ve göl manzarasına hakim Toskana Vadisi ödeme planı kapsamında yüzde 75'lik kısım teslim zamanında ödenebiliyor.


Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı konseptiyle projede fiyatlar 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişiyor. Toskana Vadisi 184 villadan meydana geliyor.


5 bin 400 metrekare kapalı alan ile 10 bin 500 metrekare açık sosyal tesis alanına sahip projede ortak yaşam alanları şöyle; spa ve güzellik merkezi, açık tenis, Toskana Çarşısı, basketbol ve futbol sahaları, yaşam kulübü, Dolce Vita Spor, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, yarı olimpik yüzme havuzu, squash, kids gym ve binicilik spor kulübü.


Toskana Vadisi Evleri iletişim

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul


Toskana Vadisi satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com