19 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Büyükçekmece Göl Vadisi içerisinde hayata geçirilen projede tek katlı villa yaşam konsepti bulunuyor. İşte fiyatların dolar bazında hesaplandığı Toskana Orizzonte fiyat listesi...


1068 dönümlük tek parsel alan üzerinde inşa edilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı ve 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. Toskana Orizzonte fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 

187 adet villa ve 16 mağazadan meydana gelen projede ilk etap 30 Haziran 2015'te, ikinci etabın ise 30 Haziran 2016 tarihinde teslim edilecek. Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak yükselen Toskana Orizzonte projesi  Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 695 metrekareye kadar ulaşan konutların yer aldığı proje tek katlı yaşam konsepti ile yükseliyor.

Birçok sosyal alana sahip projede açık tenis, squash ve padel kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurlarının yer aldığı Dolce Vita Yaşam ve Sağlık Kulübü, SPA ve güzellik merkezi mevcut. 

Toskana Orizzonte projesi konum olarak; Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede 3 ve 7 arasında değişiklik gösteren 8 farklı tipte villa yer alıyor. 

Toskana Orizzonte iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı