27 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Büyükçekmece!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece!

Arıkan Yapı ve Emaar işbirliğinde yükselen projede daire ve villalar bulunuyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak inşa ediliyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde 187 adet villa ve 16 adet mağaza yer alıyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Toskana Orizzonte Büyükçekmece Villaları için satış süreci devam ediyor. 



Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede yer alan Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçiriliyor. 



1. etap teslimlerinin Eylül 2015 tarihinde, 2. Etap teslimlerinin ise Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen projede metrekare birim fiyatlar 2 bin 500 dolardan başlıyor. 


Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında inşa edilen Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi içerisinde daire ve villalar mevcut.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece sosyal donatıları arasında Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş ve jogging parkurlar, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, squash ve padel kortları, kids gym ve SPA ve güzellik merkezi yer alıyor.


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Toskana Orizzonte telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı