29 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Toskana Orizzonte villa fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yer alıyor...


Avrupa Yakası Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen Toskana Orizzonte, 450 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Emaar Toskana Orizzonte villa fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


3 ve 7 odalı olarak planlanan Toskana Orizzonte Villaları Emaar Yapı ve Arıkan Yapı ortaklığı ile konumlandırılıyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte ortak alanları arasında; yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, SPA ve güzellik merkezi, yürüyüş alanları, kids gym, açık tenis ve sağlık klübü mevcut. 


1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı bulunan Toskana Orizzonte Projesi'nde ilk etap teslimlerinin bu yılın  Eylül ayında, ikinci etap teslimlerinin ise 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte villa fiyatları!


Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje konum olarak; TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Toskana Orizzonte iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı