02 / 05 / 2024

Toskana Vadisi nerede

Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı!

İstanbul Avrupa Yakası Büyüçekmece'de inşa edilen projede 8 farklı konut tipi bulunuyor. Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı konseptiyle projede toplamda 184 villa yer alıyor.

Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesi!

Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 yılın Eylül ayı olarak planlandığı Toskana Vadisi Evleri'nde 8 farklı konut tipi satışa sunuluyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?

Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan Toskana Vadisi Evlerinde daire fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişiyor. Peki Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?

Toskana Ortaçağ'ı günümüze taşıyor!

Pisa, Lucca, Floransa, Siena... Her köşesi ayrı bir hikaye barındıran, geçmişten geleceğe bir köprü kuran Toskana tam bir açıkhava müzesi. Ortaçağ'ı günümüze taşımayı başaran Toskana doğası, tarihi ve mutfağıyla efsane olmaya hak kazanmış...

Toskana Vadisi 3. Faz'da fiyatlar 530 bin USD'den başlıyor!

Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Arıkan Yapı’nın eseri olan Park Village “ tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Vadisi, tek katlı villa yaşam konseptiyle taçlanıyor!

Toskana Vadisi'nde satış süreci devam ediyor. 3. Faz fiyatlarının 450 bin dolardan başladığı projede 3 oda 1 salonda, 7 oda 1 salona kadar tüm villa tipleri bulunuyor.