29 / 04 / 2024

Emaar Toskana Orizzonte Projesi!

Emaar Toskana Orizzonte Projesi!

Emaar Toskana Orizzonte Projesi Büyükçekmece Göl Vadisi'nde yükseliyor. Projede villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı...


Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Emaar Toskana Orizzonte Projesi, 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


450 bin metrekare inşaat alanı bulunan Toskana Orizzonte, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis, squash ve padel kortları gibi imkanlar sunuyor.


Villa tipleri 3 ve 7 odalı olarak değişen Emaar Toskana Orizzonte Projesi, ilk etaptaki evlerin teslimleri bu yılın Eylül ayında, ikinci etapta ise 2016'nın Haziran ayında yapılması öngörülüyor. 


Lokasyon bilgisine göre proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre ve Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede yer alıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte Projesi fiyat bilgisi kapsamında projede daireler 650 bin dolardan başlangıç gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Telefon: (0212) 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı