03 / 05 / 2024

Toskana Vadisi Evleri iletişim

Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı!

İstanbul Avrupa Yakası Büyüçekmece'de inşa edilen projede 8 farklı konut tipi bulunuyor. Toskana Vadisi'nde tek katlı villa yaşamı konseptiyle projede toplamda 184 villa yer alıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık!

Deniz ve göl manzarasına hakim Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık konut seçenekleri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.

Toskana Vadisi Evleri iletişim!

Toskana Vadisi Evleri'nde 8 farklı konut seçeneği ile satışlar devam ediyor. Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 1.068 dönüm alan üzerinde yayılıyor. İşte Toskana Vadisi Evleri iletişim bilgileri...

Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesi!

Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Daire teslimlerinin 2015 yılın Eylül ayı olarak planlandığı Toskana Vadisi Evleri'nde 8 farklı konut tipi satışa sunuluyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?

Tek katlı villa yaşam konsepti ile tasarlanan Toskana Vadisi Evlerinde daire fiyatları 580 bin dolar ile 2 milyon 260 bin dolar arasında değişiyor. Peki Büyükçekmece Toskana Vadisi ne zaman teslim?