27 / 04 / 2024

Kira beyannamesi ne zaman verilir 2015

Kira beyannamesi için son 4 gün!

Evini kiraya vererek kira geliri elde eden taşınmaz sahipleri, beyanname vererek kira gelir vergisi ödemekle mükellef oluyor.31 Mart tarihine kadar verilmesi gereken kira beyannamesi için son 4 gün bulunuyor..

Kira beyannamesi verme süresi 2015!

Gayrimenkul sermaye iradı olarakta adlandırılan kira vergisi elde edilen kira gelirleri için ödeniyor.Kira gelir vergisi için beyanname verilmesi gerekiyor.Peki kira beyannamesi ne zaman verilir?İşte kira beyannamesi verme süresi 2015..

2015 kira beyannamesi ne zaman verilecek?

2014 yılı içerisinde konut veya işyerini kiraya vererek gelir elde eden taşınmaz sahiplerinin 2015 yılında beyanname vermesi gerekiyor.Peki 2015 kira beyannamesi ne zaman verilecek?

2015 kira beyannamesi ne zaman verilir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince kira geliri elde eden kimseler belli koşullarda vergiye tabi tutuluyor.Vergiye tabi tutuşan kişilerin belirlenen zamanlarda beyanname vermesi gerekiyor.2015 kira beyannamesi ne zaman verilir?

Kira beyannamesinde son gün 25 Mart!

Kira gelir vergisi mükellefleri vergi dairesine gitmeden, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesini kullanarak "Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sistemi" ile yıllık beyannamelerini verebiliyor.1 Mart itibariyle başlayan kira beyannamesinde son gün 25 Mart..

Kira beyannamesi son gün 2015!

Kira gelir vergisi yükümlülerinin öncelikle elde ettikleri gelir için beyanname vermesi gerekiyor.1 Mart itibari ile başlayan beyanname dönemi ne zaman sona erecek?İşte kira beyannamesi son gün 2015.

Kira beyannamesi en son ne zaman verilir?

Mart ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksit şeklinde ödenebilen kira gelir vergisi için ödeme ve beyan dönemi 1 Mart itibarıyla başladı.Peki kira beyannamesi en son ne zaman verilir?

Kira beyanı ne zaman verilir 2015?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir vergiye tabi tutuluyor ve beyanda bulunulması gerekiyor.Peki kira beyanı ne zaman verilir 2015?İşte kira beyannamesi 2015..

İşte 8 soruda kira beyannamesi detayları!

Kira gelirlerinin beyanına ilişkin yeni sistem, mükelleflere elde ettikleri kira gelirlerinden vergi idaresinin haberdar olduğunu bildirerek, idare tarafından hazırlanan taslak beyanların mükellefler tarafından kontrolü ve düzeltimi sonrası onaylanmasını ifade ediyor. İşte 8 soruda kira beyannamesi...