04 / 05 / 2024

Bulvar istanbul fiyatları

Bulvar İstanbul rezidans!

Bulvar İstanbul rezidans projesinde daire seçenekleri 3+1 ile 7+1 dubleks arasında değişiyor. Emlak Konut güvencesiyle Özkar Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satış süreci devam ediyor.

Bulvar İstanbul satılık daire!

Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede dairelerin satışlarına ''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' devam ediliyor.

Bulvar İstanbul projesi fiyatları!

3 etaptan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ile 5+1 arasında değişiyor. Bulvar İstanbul projesi fiyatları dairelerin alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede dairelerin alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje yeni etabı Kule Rezidans için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim bilgileri...

Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?

Satış sürecinin devam ettiği Bulvar İstanbul'da banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanmak mümkün. Peki Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri!

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. 1.555 tane daireden oluşan projede fiyatlar 364 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim!

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim yapılıyor. Daire alanlarının 113 - 2796 metrekare arasında değiştiği projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı.

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla!

Bulvar İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Dairelerin 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede dairelerin maksimum fiyatı 1 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul projesi detaylı fiyat listesi!

Teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşeceği Bulvar İstanbul projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Bulvar İstanbul projesi detaylı fiyat listesi!

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım bilgileri projesinin krokisi ve adres bilgileri ile bilikte haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Projesi 'nde yer alan daireler 338 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede daireler 338 bin TL ile 1 milyon 176 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Bulvar İstanbul ulaşım!

Bulvar İstanbul ulaşım adresi ve telefon numarası şöyle: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul / 444 66 10

Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri!

Bulvar İstanbul fiyatları 308 bin TL'den başlıyor ve Bulvar İstanbul ödeme seçenekleri çerçevesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Bulvar İstanbul fiyatları ve ödeme seçenekleri..

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul adres!

Özkar-Özülke İnşaat Bulvar İstanbul adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

Bulvar İstanbul, konut satışında Mart ayının da lideri!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, Emlak Konut GYO projeleri arasında konut satışında son 3 aydır sürdürdüğü liderliğini Mart ayında da bırakmadı. Bulvar İstanbul’da, Mart ayında 111 adet konut satışı gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul Başakşehir!

Bulvar İstanbul Başakşehir adres ve telefon numarası şöyle: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul / 444 66 10

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme planı!

Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme planı? Bulvar İstanbul fiyat listesi? Bulvar İstanbul iletişim? Bulvar İstanbul ne zaman teslim? Bulvar İstanbul nerede? gibi sorularınızın yanıtı haberimizde yer alıyor.

Bulvar İstanbul iletişim!

Bulvar İstanbul iletişim adresi ve telefon numarası: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul / 444 66 10

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılı içerisinde olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinat ile konut alınabilen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 338 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Bulvar İstanbul fiyat!

Bulvar İstanbul fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 338 bin TL'den başladığı projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Bulvar İstanbul fiyatları!

Bulvar İstanbul fiyatları 338 bin TL ile 1 milyon 176 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor. İşte Bulvar İstanbul fiyat listesi...

Bulvar İstanbul'un yüzde 55'i satıldı! Metrekaresi 2 bin 600 TL!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un yüzde 55'i satıldı. Metrekaresi 2 bin 600 TL.

Bulvar İstanbul fiyat!

Bulvar İstanbul fiyat kapsamında 2 oda 1 salon daireler 276 bin TL'den satılıyor. Projede bulunan satılık dairelerin fiyatları 31 Ocak'tan itibaren zamlanacak...

Bulvar İstanbul'da 276 bin TL'ye 2+1 daire!

BAŞAKŞEHİR' DE inşa edilen Bulvar İstanbul' da daire fiyatları 31 Ocak' tan sonra zamlanacak. 1.555 dairenin yer aldığı projede 2+1' ler 276 bin TL'den satışa sunuluyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da cazip fırsatlar için son gün 31 Ocak!

Başakşehir'de hayat verilen Bulvar İstanbul projesinden daire almak isteyenlere 31 Ocak tarihine kadar cazip fırsatlar sunuluyor. 31 Ocak tarihinden sonra zamlanacak olan Bulvar İstanbul projesi iki etapta 15 bloktan oluşuyor...