28 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim!

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim!

Bulvar İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 55 bin TL indirim yapılıyor. Daire alanlarının 113 - 2796 metrekare arasında değiştiği projede daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar tasarlandı.


Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede Babalar Günü'ne özel indirim yapılıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen Bulvar İstanbul projesinde daire alanları 113 - 276 metrekare arasında değişiyor.  


2016 yılının içinde teslim edilecek olan Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde toplam 1.555 tane daire yer alıyor. İşte Bulvar İstanbul'un Babalar Günü kampanyası...



Bulvar İstanbul Babalar Günü kampanyası 

Bulvar İstanbul projesinde Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 2 oda 1 salon dairelerde 35 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde 45 bin TL, 4 oda 1 salon dairelerde 55 bin TL indirim yapılıyor. Ayrıca peşinat ve ara ödeme yapılmıyor. Bu kampanya tamamı peşin ve banka kredisi ile ödemelerde geçerli oluyor. 



Bulvar İstanbul Evleri'nde kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi yer alıyor. 


Bulvar İstanbul konum olarak TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprü 20 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre, Basın Ekspres ve TEM Otoyolu’na yakın konumda ve metro istasyonuna 1 kilometre mesafede yükseliyor. 


Bulvar İstanbul


Bulvar İstanbul nerede?

Adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim

Telefon: 444 66 10  

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı