29 / 03 / 2024

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı 14-16 Kasım Bakü'de düzenlenecek!

Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı 14-16 Kasım Bakü'de düzenlenecek!

Bölgede ilk kez Bakü’de gerçekleşecek ‘Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı’na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.



Kafkasların Dubai’si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü’de gerçekleşecek ‘Türkiye Gayrimenkul ve  Emlak  Fuarı’na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.


Aynex Fuarcılık, 14-16 Kasım tarihlerinde Bakü’de Türkiye Gayrimenkul ve emlak Fuarı’nı düzenleyecek. Türk gayrimenkul firmaları için iyi bir fırsat olan fuar, Türkiye’den konut edinmek isteyen ya da yatırım yapma düşüncesinde olan Azeri ve Rus yatırımcıların ilgi odağı olması bekleniyor. Fuara  35 firma katılacak.


 Aynex Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Hasan Bünül, “Azerbaycan Türkiye’den en çok konut alımı yapan ülkeler arasında ilk 5’te. Azerbaycan’lı iş adamları  İstanbul  ’u avantajlı bir yatırım merkezi olarak görüyor” dedi.


Milliyet