28 / 03 / 2024

TEB’den imar barışına özel kredi kampanyası!

 TEB’den imar barışına özel kredi kampanyası!

Milyonlarca vatandaşın yararlandığı İmar Barışı düzenlemesi için tanınan ek süre 31 Aralık 2018 günü sona erecek. İmar barışı sona ermeden TEB’den imar barışına özel kredi desteği geldi..


Milyonlarca vatandaşın yararlandığı İmar Barışı düzenlemesi için tanınan ek süre 31 Aralık 2018 günü sona erecek. Tüketicilere sunduğu ürün ve hizmetlerle yaşamı kolaylaştıran ve destekler sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB); Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘İmar Barışı’ kampanyasına katılmak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası hazırladı.


TEB İmar Barışı İhtiyaç Kredisi kullanmak isteyenler, 31 Aralık 2018 tarihi mesai bitimine kadar, TEB Şubeleri, internet bankacılığı ve çağrı merkezi aracılığıyla; 36 ay vade, 3 ay erteleme imkanı ve yüzde 1.99’dan başlayan faiz oranlarıyla sunulan kredi kampanyasından faydalanabilecek.


İskan ve imar sorunu olanlara büyük fırsat


Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yoğun talep sebebiyle 31 Ekim’de bitmesi gereken İmar Barışı süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını belirterek, “İmar Barışı konusunda ülkemizde adeta bir seferberlik oldu. TEB olarak ihtiyaç sahiplerine uygun koşullarda kredi imkanı sunarak bu kampanyaya destek oluyoruz” diye konuştu.


İmar ve iskan sorunun çözmek isteyen ancak maddi açıdan yeterli kaynağa sahip olamayanlara özel sunulan TEB İmar Barışı İhtiyaç Kredisi’nin oldukça avantajlı olduğunu söyleyen Mendi, TEB olarak tüketici ihtiyaç ve taleplerine göre ürün geliştirmeye devam edeceklerini de belirtti.