01 / 05 / 2024

Tarihi ve kültürel eserler öne çıkarılarak projeler inşa edilecek!

 Tarihi ve kültürel eserler öne çıkarılarak projeler inşa edilecek!

Tarihi ve kültürel eserler öne çıkarılarak, ruhu ve estetiği olan kent hedefine işaret edilen projeler, seçim döneminde adaylar tarafından anlatılacak. AK Parti kentler için 50-100 yıllık uzun soluklu yol haritaları hazırlıyor....



Tarihi ve kültürel eserler öne çıkarılarak, ruhu ve estetiği olan kent hedefine işaret edilen projeler, seçim döneminde adaylar tarafından anlatılacak. Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan çalışmaların ana hatları, AK Parti’nin Seçim Beyannamesi’nde de yer alacak. Parti yönetimi, adaylara Seçim Kılavuzu hazırlamak için de düğmeye bastı. 


İL İL KALKINMA MODELİ  


Yeni vizyonun ilk işaretleri Başbakan Erdoğan’ın aday tanıtımlarında verildi. 3’er dakikalık görüntülerle, kentlerdeki dönüşümün anlatıldığı 11 yılı aşkın sürecin ardından gelecekte kentlerin nasıl yapılanacağı kamuoyuna anlatılacak. Adaylar da, seçim çalışmaları süresince halka yeni vizyonu aktaracak. Böylece, sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Gaziantep gibi iller değil, Anadolu’nun diğer illerinde de yeni kalkınma modeli ortaya çıkacak.


Akşam Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler