29 / 04 / 2024

Beymen'de büyük sezon indirimi başladı!

Beymen'de büyük sezon indirimi başladı!

50 senelik tarihi boyunca, yenilikçi ve lider kimliği, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi, üstün servis anlayışı, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile hareket eden Beymen, sezonun en büyük indirimini başlattı. İşte Beymen'in büyük sezon indiriminin detayları...


50 senelik tarihi boyunca, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi, yenilikçi ve lider kimliği, üstün servis anlayışı, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile hareket eden Beymen merakla beklenen indirim kampanyası için düğmeye bastı. 

Beymen'in merakla beklenen büyük sezon indiriminin detayları neler? Beymen büyük sezon indiriminden nasıl yararlanılabilir? sorularının yanıtlarından önce Beymen Privé ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Beymen

Lüks moda pazarındaki lider konumumuzu daha da ileriye taşımak için yeni mağaza açılışlarına devam eden Beymen, Privé ile de VIP odalarda randevulu alışveriş servisi sağlıyor. 

Beymen Privé hangi mağazalarda bulunuyor?

VIP Odalarda Randevulu Alışveriş servisinin sağlandığı Beymen Privé şu an için Beymen İstinyepark, Beymen Zorlu Center, Beymen Nişantaşı, Beymen Akasya, Beymen Suadiye,  Beymen Adana, Beymen Panora ve Beymen İstinyepark İzmir mağazalarında bulunuyor.

Peki Beymen'in merakla beklenen büyük sezon indiriminin detayları neler? Beymen büyük sezon indiriminden nasıl yararlanılabilir? İşte merak edilen o detaylar...