02 / 05 / 2024

Beymen sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 70 indirim başladı!

Beymen sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 70 indirim başladı!

50 senelik tarihi boyunca, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi, koşulsuz müşteri mutluluğu, yenilikçi ve lider kimliği, üstün servis anlayışı ilkesiyle hareket eden Beymen, sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 70 indirim başladı. İşte yüzde 70 indirimin detayları...


50 senelik tarihi boyunca, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi, koşulsuz müşteri mutluluğu, yenilikçi ve lider kimliği, üstün servis anlayışıyla dikkat çeken ve her zaman bu ilkelerlehareket eden Beymen, sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 70 indirim kampanyası için düğmeye bastı.

Beymen'in merakla beklenen sonbahar-kış indiriminin detayları neler? Beymen büyük sezon indiriminden nasıl faydalanılabilir? sorularının yanıtlarından önce Beymen Privé ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Beymen sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 70 indirim başladı!

Lüks moda pazarındaki lider konumumuzu her zaman daha da ileriye taşıma mottosuyla hareken edenBeymen, Privé ile de VIP odalarda randevulu alışveriş servisi sağlıyor. 

Peki Beymen'in merakla beklenen sonbahar-kış indiriminin detayları neler? Beymen büyük sezon indiriminden nasıl faydalanılabilir?