27 / 04 / 2024

Beymen Club'da tek ürüne yüzde 60, daha fazla ürüne yüzde 60 + yüzde 20 indirim!

 Beymen Club'da tek ürüne yüzde 60, daha fazla ürüne yüzde 60 + yüzde 20 indirim!

50 senelik tarihi boyunca, üstün servis anlayışı, yenilikçi ve lider kimliği, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile hareket eden Beymen tek üründe yüzde 60, 2 ve daha fazla üründe +yüzde 20 indirim kampanyası başlattı.


50 senelik tarihi boyunca, yenilikçi ve lider kimliği, üstün servis anlayışı, ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi,  koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile hareket eden Beymen, yüzde 60 indirim kampanyasını resmen açıkladı.  merakla beklenen indirim kampanyası için düğmeye bastı. 

Beymen Club yüzde 60 indirim kampanyasının detayları neler? Beymen Club yüzde 60 indirim kampanyasından nasıl yararlanılır? gibi soruların yanıtlarından önce Beymen Privé ile ilgili bazı detaylar hakkında bilgi verelim.

 Beymen Club

Lüks moda pazarındaki liderliğini daha da ileriye taşımak için yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren Beymen, Privé ile de VIP odalarda randevulu alışveriş servisi sağlıyor. 

Peki Beymen Club yüzde 60 indirim kampanyasında hangi ürünler var? Beymen Club indirim kampanyasından nasıl faydalanılır? İşte merak edilen o detaylar...