14 / 05 / 2024

KLK Gayrimenkul Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin TL!

 KLK Gayrimenkul Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin TL!

KLK Gayrimenkul, Basın Ekspres yolu üzerinde başlayacağı yeni projesinde metrekare satış fiyatlarının 4 bin liradan başlayacağını açıkladı


Kulak İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş nin grup şirketlerinden olan KLK Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş olarak 2012 yılında Büyükçekmece ve Basın Ekspres te iki farklı proje gerçekleştirilecektir.  

Basın Ekspres yolu üzerinde 33.000 m2 arsa üzerinde gerçekleşecek projede inşaat alanı 90.000 m2 dir. 3 blok halinde planlanan projede 281 adet konut ve residence haricinde 10.000 m2 ticari alan bulunmaktadır. Hava alanına yakınlığı, ticari fonksiyon alanları ve merkezi konumu projeye ayrı bir değer katmaktadır.

Detayı, konforu ve esnek mimari tasarımı sayesinde isteğe göre tasarlanabilen daire seçenekleri sunulan projede,  Açık ve kapalı sosyal donatı alanları ve  tenis kulübü günün yorgunluğunu atmaya yardımcı olacak şekilde planlanmıştır. Residence bloğunda  sunulacak olan congrience hizmetleri ile detaylara takılmadan sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz huzurlu bir yaşam sağlanmaktadır.

Teslimler 2014 sonu gerçekleştirilecek olup satış fiyatları 4.000 TL/m2 den başlayacaktır.