28 / 03 / 2024

Nef'ten 2 bin lira taksitle arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

Nef'ten 2 bin lira taksitle arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Nef, 2 bin lira taksitle hemen teslim arsa fırsatı sunuyor. İşte detaylar...



Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Nef yeni kampanyası kapsamında 2 bin lira taksitle hemen teslim arsa sahibi yapıyor. Konu ile ilgili merak edilen detaylara göre, Türkiye’nin yatırım değeri yüksek bölgelerindeki sıfır riskli arsalar Nef Arsa'da yatırımcıları bekliyor. 


Yatırımcıların dikkatini çeken Nef arsa projeleri; Eskişehir, Çanakkale, Sakarya, Ilgaz, Balıkesir ve Hirfanlı'da yer alıyor. Nef arsa kampanyası 2022 kapsamında 50 bin TL'den başlayan fiyatlar ve aylık 2 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor.


Hemen teslim tapularla dikkat çeken Nef arsa projesinde 49 aya varan vade fırsatları da yer alıyor.


1- Nef Arsa Çanakkale


Nef


Yatırımcıların dikkatini çeken Nef Arsa Çanakkale ile Çanakkale Biga'da yatırım imkanı sağlanıyor. Nef arsa Çanakkale kapsamında fiyatlar 468 bin liradan başlıyor. Başlatılan kampanya kapsamında ayrıca 12 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


Kendi plajı ile denize sıfır bir yaşam imkanı sunan Nef Arsa Çanakkale kapsamında açık hava sineması, balıkçılık, dev açık hava ateşi, kabanalar, yoga ve spor alanları, su sporları, tırmanma duvarı, çocuk parkları, projeye özel plaj ve iskele, açık ve kapalı yüzme havuzları. mevcut.


2- Nef Arsa Eskişehir 


Nef


Nef arsa Eskişehir projesi termal tesis konseptiyle dikkat çekiyor. Fiyatların 91 bin TL'den başladığı kampanya kapsamında  farklı mimarili sokak ve konut dokusuyla 66 bin TL'ye ev sahibi olmak da mümkün. 


Nef arsa projesi Sazova Parkı'na yakın konumda yer alıyor. Proje Eskişehir Kent Ormanı'na 47 kilometre, Musaözü Tabiat Parkı ve Musaözü Göleti’ne 60 kilometre Seydi Çayı’na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje alışveriş alanları, çarşı alanları ve termal yürüyüş parkuruyla dikkat çekiyor. 


Nef arsa Eskişehir'de fiyatlar 91 bin lira ile 182 bin lira arasında değişiyor.



3- Nef Arsa Ilgaz 


Nef


Arsa yatırımcılarının dikkatini çeken Nef Arsa Ilgaz, Ilgaz bölgesinde yer alıyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Nef arsa projesi 1/1000’lik konut imarlı tapu ve 230 parsel büyüklüğe sahip bir yaşam alanı üzerine kuruluyor.


Arsa yatırımcılarının merak ettiği ve araştırdığı Nef Arsa Ilgaz projesi Ilgaz dağlarına komşu konumda yer alıyor. Satışların tamamlandığı projede villa imarlı arsa yatırımı ve yüksek kira getirisi imkanları sunuluyor. 


Nef Arsa Ilgaz kapsamında; atölye alanları, açık hava tiyatrosu, market ve spor sahaları, tarım alanları, çocuk oyun alanları, ofis alanları ve Nef patentli Fold Village ve Fold Home alanları yer alıyor


4- Nef Arsa Balıkesir 


Nef


Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Nef güvencesiyle markalı arsa yatırımı fırsatının sunulduğu Nef Köy Balıkesir, lokasyonuyla dikkat çekiyor. Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Nef Köy Balıkesir'de 385 bin liradan başlayan fırsatlarla yatırım imkanı sağlanıyor. 


Nef Köy Balıkesir projesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Proje etkinlik alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çiftlik hayatı ve organik yaşamın vadedildiği Nef Arsa Balıkesir projesinde yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, at binme alanı yer alıyor. Projede fiyatlar 385 bin TL ile 18 milyon 816 bin TL arasında değişiyor. 


5- Nef Arsa Sakarya 


Nef


Arsa yatırımı yapmak isteyenlerim merak ettiği ve araştırdığı Nef Arsa Sakarya, bir Nef markası olan NOVU ile üniversite öğrencilerin ihtiyaçları için tasarlandı. Konforlu ev imkanı sunan Nef Arsa Sakarya, rakipsiz yatırım fırsatı olarak belirtiliyor.


Merak edilen ve araştırılan Nef Arsa Sakarya projesi  kira garantili arsa projesi olarak dikkat çekiyor. 60 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı sunulan projede en düşük fiyat 552 bin 500 lira olarak belirlendi. 


Nef Arsa Sakarya projesinde; müzik odaları, parti - karaoke odaları, Lounge alanları, chef masası, PlayStation odaları, eğlence odaları, misafir evleri, fitness salonları, kapalı basketbol sahası, kapalı futbol sahası ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


6- Nef Arsa Hirfanlı (Nef City 82) 


Nef


Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Nef Arsa Hirfanlı (Nef City 82) projesi, Kırşehir kıyılarında yer alıyor. Lokasyonuyla dikkat çeken Nef City 82 projesine karayolu, çevre illerdeki havaalanları ile havayolu ve tren aracılığıyla ulaşım sağlanabiliyor. Proje kapsamında en düşük fiyat 84 bin lira olarak belirlendi. 


2 milyon 500 bin metrekarelik yeni bir şehir olacak olan Nef Arsa Hirfanlı projesi için aylık ödenecek taksit bedeli 600 TL olarak  belirlendi. Proje için 36 ay vade ve 0 faiz sağlanıyor. 


Nef City 82 Hirfanlı projesinde; çocuklar için macera parkurları, sosyal yaşam alanları,  hobi alanları, sağlık ve eğitim merkezleri bulunuyor. 



Web: http://nefarsa.com/

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri! Yatırımcılar dikkat!

Ceren YÖRÜK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler