19 / 03 / 2024

Space İstanbul’un 5. ofisi Zekeriyaköy’de açıldı!

Space İstanbul’un 5. ofisi Zekeriyaköy’de açıldı!

Uzman danışmanları ve 20 seneyi aşkın sektör tecrübesiyle gayrimenkul danışmanlık hizmetini her zaman bir adım öne taşıyan Space İstanbul'un 5.ofisi İstanbul Zekeriyaköy’de hizmete açıldı.


Uluslararası gayrimenkul franchise markalarının gözde pazarları arasında yer alan Türkiye’de; iki kadın girişimci Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, lüks konut denince ilk akla gelen adresler arasında yer alıyor.

İstanbul Bebek’te başlayan bu yerli girişimin, mega kent İstanbul’un en lüks ve merkezi noktaları arasında yer alan Nişantaşı, Kandilli, Kemer Country de süren yolculuğu, bu yıl hizmete açılan Zekeriyaköy ofisiyle daha da ivme kazandı. 

Space İstanbul’un 5. ofisi Zekeriyaköy’de açıldı!

Filiz Çakmur konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2027 yılına kadar açılmasını hedefledikleri toplamda 5 yeni şube içindeki önceliğin, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle değişen trendlerin sektördeki yansımalarına paralel olarak Zekeriyaköy’e kaydırıldığını dile getirdi.

Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur yaptıkları açıklamada, İstanbul Zekeriyaköy  şubelerinin hizmete açılmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını dile getirerek, hizmete açılan her yeni şubenin llk şubeymiş gibi heyecan yaratmasını amatör ruhlarını korumak için çok önemsediklerini dile getirdi.

Zekeriyaköy şubesi danışmanları arasında yer alan Zeynep Dinkçioğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, daha ofis açılmadan kapıdan uğrayıp ‘’iyi ki geldiniz’’  diyenlerin ekibi çok motive ettiğini; söz konusu tahminlerinin de üzerinde bir taleple karşılaştıklarını dile getirdi.

Space İstanbul’un 5. ofisi Zekeriyaköy’de açıldı!

Filiz Çakmur yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisiyle 2020 yılının Mayıs ayından şaşırtıcı bir biçimde hızlı bir döneme giren satılık konut pazarında , özellikle, doğayla çevrelenmiş, teraslı, bahçeli, müstakil konutlara yönelik tahmin edilemez bir talep artışı olduğunu dile getirdi. Merakla beklenen Zekeriyaköy ofisinin de önümüzdeki senelerde Space’in en başarılı ofislerinden biri olmasını beklediklerini bildirdi.

Şeli Elvaşvili ise konuyla ilgili olarak Türkiye'deki gibi sürekli değişen piyasa koşullarında yatırım yapmanın tüm zorluklarına rağmen kendileri için öncelikli hedef olduğunu dile getirerek, Space İstanbul’un bir Türk gayrimenkul markası olarak hakettiği biçimde büyümesi için en iyisini yapmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Space İstanbul’un 5. ofisi Zekeriyaköy’de açıldı!

Söz konusu bu felsefeyle hizmete açılan Space Gayrimenkul Zekeriyaköy şubesi hem Space İstanbul ekibi hem de müşterileri için bir gayrimenkul ofisi olmasının dışında adeta bir sanat galerisi şeklinde tasarlandı. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Feng Shui felsefesi dikkate alınarak tasarlanan Space İstanbul Zekeriyaköy şubesi, kullanışlı, yalın ve zevkli dekorasyonu ile göz dolduran bir ofis olarak faaliyetlerine başladı.