25 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor.

 Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor.

Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor. Kısa mesafe şehirlerarası taşımacılık ve turizm/personel taşımacılığı amacıyla hizmet verecek KarsanStar ise "Yollarda uçak konforu" sloganıyla pazara sunuluyor.



BATI Avrupa'da ilk kez Busworld Kortrijik'tetanıtımı yapılan Karsan markalı küçük otobüsler, Busworld Turkey'de yeni ticari isimleriyle ilk kez Türk ziyaretçilerine tanıtıldı. 

Karsan markalı yeni nesil toplu taşımacılık ailesinin "CXL" ve "MPXL" proje kodlu en yeni üyeleri, Comvex'in ardından düzenlenen Busworld Turkey Fuarı'nda ticari isimleriyle görücüye çıktı. İsimleri Karsan Atak ve Kalsan Star olarak belirlenen küçük otobüslerin müşterilere teslimatlarının 2014'ün ortasında başlaması planlanıyor. Karsan, CNR Fuar Merkezi Salon 1 'de yer alan 950 metrekarelik standında Karsan Atak ve Karsan Star'ın yanı sıra farklı iç yerleşim, koltuk seçeneklerine sahip JEST minibüsleri ile kendi fabrikasında ürettiği BredaMenarinibus marka 12 ve 18 metre CNG'li otobüslerini fuar boyunca 24-27 Nisan talihleri arasında sergileyecek. 



ÇAĞDAŞ ÜRÜN VE HİZMET ÇÖZÜMLERİ 

Kentsel dönüşüm geçiren şehirlerin toplu taşımacılık ihtiyaçları da değişiyor. Toplu taşımacılığa modem, çağdaş ürün ve hizmet çözümleri sunan Karsan kentlerde yaşanan bu dönüşüme çözüm ortağı olacak yeni araçlarını bu misyonla pazara sunuyor. Toplu ulaşım sistemlerine yeni bir soluk getirecek Karsan Atak "Halk istedi Karsan yaptı!" sloganıyla yola çıkıyor. Kısa mesafe şehirlerarası taşımacılık ve turizm/personel taşımacılığı amacıyla hizmet verecek KarsanStar ise "Yollarda uçak konforu" sloganıyla pazara sunuluyor. 

Karsan standında basınla biraraya gelen Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı; bu ürünlerin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerinin Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütüleceğini ifade ederken, "Şehirler kentsel dönüşüm projeleri ile yenilenerek insanlaramodem ve çağdaş yaşam alanları oluşturuyor. Kentsel dönüşümün en önemli parçalarından biri olan toplu ulaşım da kentlerdeki değişime ayak uydurmak üzere yenileniyor, modernleşiyor. 



Bursa Hayat





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri