24 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki geçmişten bugüne Altındağ'ın yaşadığı değişimi anlattı!

Veysel Tiryaki geçmişten bugüne Altındağ'ın yaşadığı değişimi anlattı!

Hem çocuklarla hem de onların velileriyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, herkes tarafından ilgiyle dinlendi. Yaklaşık 400 kişiye seslenen Başkan Tiryaki, Altındağ'ın geçmişten bugüne yaşadığı değişimi anlattı.


Altındağ'ı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, yediden yetmişe tüm Altındağlı hemşehrilerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Feridun Çelik Mahallesi Nuri Pakdil Gençlik Merkezi'nde hem çocuklarla hem de onların velileriyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, herkes tarafından ilgiyle dinlendi. Yaklaşık 400 kişiye seslenen Başkan Tiryaki, Altındağ'ın geçmişten bugüne yaşadığı değişimi anlattı. 


Nuri Pakdil Gençlik Merkezi'nde başarının sırrını çocuklara anlatan Tiryaki, disiplinli bir hayatın önemine de değindi. Başkan Veysel Tiryaki, çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasını ve televizyona fazla vakit ayırmamasını istedi. Erken yatmanın önemine de değinenTiryaki konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim dönemimizde okumak çok zordu. Okulda bir tek öğretmen vardı ve hepimizle ilgilenmek zorundaydı. Kitaplara ulaşmak için büyük çaba harcıyorduk. Bırakın Belediye Başkanı'yla sohbet etmeyi, onun yanına bile gitmeniz imkânsızdı. Siz çok şanslısınız. Sizden isteğim sadece okuyun, bilimle uğraşın. Bu memlekete, ailenize ve kendinize faydalı birer birey olun." Tiryaki'ye gösterilen sevgi salondan taştı Başkan Tiryaki yaptığı konuşmada imar planı bulunmayan bölgelerin bir adım ileri gidemeyeceğini söyledi. İmar planı olmayan yerlerde okul, hastane, park, spor tesisi ve sosyal donatı alanlarının yer alamayacağını belirten Tiryaki, imarı tamamlanan bölgelerin değer kazanacağını dile getirdi. Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ'daki dönüşüme artık vatandaşlarında eşlik ettiğini ifade ederek, daha modern bir ilçe oluşturmak için gereken her şeyi yapacaklarını kaydetti. Hiçbir zaman zorla yıkım yapmadıklarının altını çizen Tiryaki, Altındağ'da 11 bine yakın tapu dağıttıklarını vurguladı. Kültür merkezini dolduran yüzlerce Altındağlı ise Başkan Tiryaki'yi sevgi gösterileriyle karşıladı. 


Belde