24 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'da 35 kaçak yapı yıkıldı!

 Ankara Altındağ'da 35 kaçak yapı yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ı daha modern bir hale getirmek için çalışıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor.


Başarılı kentsel dönüşüm projelerine imza atan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ı daha modern bir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor. 


YIKIMLAR HIZ KAZANIYOR 

Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, yıkım çalışmalarını Atıf Bey Mahallesi'nde sürdürdü. Altındağ Belediyesi, Gökçenefe Konutları'run bulunduğu bölgede 35 kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirerek kentsel dönüşüm adına önemli bir engeli daha geride bıraktı. Altındağ Caddesi üzerinde bulunan ve kaçak konumda olan 4 katlı 15 ticaret alanının yıkımı da bugün gerçekleştirildi. Başkan Tiryaki, bu bölgede Göçkenefe Konutları'nın 2. etabının gerçekleştirileceğini aktardı. 


"SAĞLIKLI YAŞAM ALANLARI AMAÇLIYORUZ" 

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, dönüşümün zihinlerde gerçekleşmesi gerektiğini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Bu harabe ve kimisi terk edilmiş gecekondularda ahlaka uygun olmayan her türlü duruma rastlamak mümkün. Çocuklarımızın hayatı buralarda kararmasın. Amacımız onlara sağlıklı yaşam alanları sunmak" dedi. 


Ankara İl Gazetesi