20 / 04 / 2024

Altındağ kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşümde söz hakkı vatandaşta!

Başkan Veysel Tiryaki, Telsizler Blokları’ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Veysel Tiryaki, "Kentsel dönüşümde söz hakkı vatandaşta. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız.” dedi

Ankara Altındağ'da yıkımlar devam ediyor!

Altındağ'ın tamamını kaçak yapılardan temizleme sözü veren ve seçimlere yıkım yaparak giren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yakın zamanda yıkılan ve kısa zamanda yıkılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Veysel Tiryaki geçmişten bugüne Altındağ'ın yaşadığı değişimi anlattı!

Hem çocuklarla hem de onların velileriyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, herkes tarafından ilgiyle dinlendi. Yaklaşık 400 kişiye seslenen Başkan Tiryaki, Altındağ'ın geçmişten bugüne yaşadığı değişimi anlattı.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Altındağ' ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projelerine imza atan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar, Belediye' nin yaptığı hizmetler ve de yatırımlar değerlendirdi.

Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Başkan Tiryaki'nin her Pazar günü gerçekleştirdiği Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. Tiryaki, 'Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecek' dedi...